post image

M.E.N: United har fyra viktiga kontraktsbeslut att fatta

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News belyser vikten av att hantera stjärnorna i den befintliga truppen. 

Mycket fokus ligger i vanlig ordning på nyrekryteringar. Jadon Sancho, förhoppningsvis Raphael Varane och en eller två till nyförvärv kommer onekligen ta United till en ny nivå och öka chanserna att utmana om ligatiteln på allvar. Men det är givetvis av största vikt att nyckelspelarna från förra säsongen förblir nöjda och glada och fortsätter sin leverans.

M.E.N belyser i en krönika vikten av att säkra upp de viktigaste spelarna och adressera utgående kontrakt. Tidningen menar att Luke Shaw – som idag har två år (plus option om ännu ett år) behöver belönas med ett nytt förbättrat kontrakt som reflekterar hans mycket fina säsong och som står i paritet med den status han numera har.

Bruno Fernandes har varit Uniteds starkast lysande stjärna och den enskilt största anledningen till lagets lyft de senaste 1,5 åren. Fernandes har kontrakt med United till 2025, med option om ytterligare ett år men Manchester Evening News anser att United snarast möjligt bör belöna honom med nya förbättrade villkor med tanke på hur mycket han gett klubben sedan han kom vintern 2020.

Paul Pogbas kontrakt går ut nästa sommar. Det ryktas om PSG, men det ryktas också om att en förlängning med United kan bli aktuell. Oavsett vad så behöver frågan redas ut, så att man kan vidta rätt åtgärder.

Jesse Lingards kontrakt går ut nästa sommar och det är också en situation som behöver hanteras, menar tidningen. Blir både Pogba och Lingard kvar utan att förlänga kan de lämna på fri transfer om ett år och det bör undvikas.

Läs mer i Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen