post image

M.E.N: Pogba vill fortfarande lämna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så har Paul Pogba sagt till sina lagkamrater att han fortfarande har siktet inställt på en flytt från United i sommar. 

Två långtidsskador har hållit Pogba borta från spel under majoriteten av den pågående säsongen, men det ryktas ständigt om att han vill lämna Manchester United och nu menar Manchester Evening News att källor inom omklädningsrummet informerat tidningen om att Pogba klargjort att han fortfarande vill ha den där nya utmaningen som han aldrig fick i somras och att hans vilja fortfarande är att lämna United.
Enligt rapporten så är fransmannen fortfarande en populär figur inom omklädningsrummet och bland lagkamrater, men tidningen skriver att majoriteten av spelarna anser att det bästa vore om han lämnade eftersom hans huvud inte är i Manchester.
Enligt M.E.N värderar United fortfarande Pogba till omkring £180 miljoner, men värderingen kan komma att bli tvungen att sänkas efter Pogbas senaste skador och det faktum att hans kontrakt går ut om 18 månader (även om United sedan har optionen att förlänga det med ytterligare ett år.)
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Kan vi snälla bara sälja han så vi får en hel trupp som villa spela för United och ett lag i harmoni! Jag är ett pogba fan och har backat upp han hela tiden men nu har även jag ledsnat….

  16
  31
 2. Pogba är en fantastisk fotbollsspelare ,, men om man inte vill representera världens största och anrikaste klubb så skall man inte heller göra det…
  Är inte hjärtat i Man Utd så kommer inte heller fötterna att vara det…
  Sedan så vet man ju aldrig hur mycket av det som skrivs som verkligen stämmer..
  Men hade så mkt som 10 % stämt och om det hade varit på den tiden då Keane , Och Scoles styrde omklädningsrummet så hade han aldrig vågat uttala sig på det sättet..

  18
  15
 3. Ja vi får se vad som händer i sommar !! men vill han inte vara kvar så är det bara att sälja och ersätta det sista är viktigt , vad MU skulle ha gjort i somras spelar ingen roll nu men en hel del bör hända i sommar annars så blir det en tyngre säsong nästa år är jag rädd .

  2
  0
 4. Att ha Pogba kvar i ManUtd är ohållbart. Om han inte vill fortsätta spela i ManUtd så spelar det ingen roll att han har världsklass kvaliteter och egenskaper då han inte kommer prestera på den högsta nivån, och i så fall blir han i ManUtds lag som en vanlig spelare bara.
  Å andra sidan skapar han en dålig miljö i omklädningsrummet, dvs. att han blir en orsak till bristande motivation och teamkänsla i truppen. Detta skadar förstås ManUtds image, och då blir ManUtd inte lockande för mest lovande spelare i andra klubbar, tyvärr.
  Att Pogba tvingas va kvar i ManUtd är bara för att Ed Woodward har Pogba som en källa till sponsorer, tröjförsäljningar osv.
  Ed Woodward skapade och fortsätter skapa problem för ManUtd, om han inte bytas ut snarast hamnar ManUtd i ännu sämre läge än det idag!!!!

  6
  12
 5. Att United värderar Pogba till £180M är bara skrattretande. Patetiskt tom.
  Inte ens världens bästa mittfältare, De Bruine, ligger i närheten av denna summa.
  Och om vi sedan jämför med det vi betalade för Bruno, £60M, så fattar man ju, att Ed vill inte alls sälja Pogba.
  Vill man sälja en ”icke önskad spelade” då måste priset vara i nivå markanden är villiga att betala. Och en rimlig marknadspris på Pogba vara den samma som vi betalade när han kom från Juve.
  Om Pogba säljs i sommar, skulle alla fall jag bli extremt förvånad om priset hamnar över £100M.

  5
  7

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen