post image

M.E.N: Chelsea redo att mer än dubbla lönen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver i en "exclusive" att Chelsea tagit kontakt med Dean Hendersons läger för att presentera ett superbud. 

Debatten kring De Gea / Henderson är i full gång och samtidigt lurar storsatsande Chelsea bakom knuten och hoppas på att kunna utnyttja den märkliga målvaktssituationen i United.
De Gea har varit klubbens bästa och viktigaste spelare nästan varje säsong sedan Sir Alex pensionerade sig och räddat laget många många gånger. Men under det senaste året har spanjoren tappat i form och många vill se Henderson – som varit utlånad i två säsonger till Sheffield United – få chansen.
Manchester Evening News skriver att Henderson tjänar omkring £70 000 i veckan i dagsläget, men att Chelsea nu kontaktat hans representanter och ska vara redo att erbjuda honom ett superkontrakt med en lön på £170 000 i veckan. M.E.N skriver även att källor nära spelaren sagt att han ”desperat” vill spela för United, men att han kräver löften om att bli nr – annars kommer han se sig om efter en permanent flytt någon annanstans.
Henderson – som ligger på delad förstaplats över hållna Premier League-nollor denna säsong – kommer att återvända till United från sitt lån i Sheffield United nästa vecka då ligasäsongen är färdig. Han har kontrakt med klubben till 2022 med option om ytterligare ett år och enligt M.E.N är United redo att erbjuda honom ett nytt förbättrat kontrakt som bättre speglar hans nyvunna Premier League-status och det faktum att han numera även är landslagsman för det engelska A-landslaget.
Huruvida det räcker för Henderson återstår att se. Det här kan bli en spännande följetång och en svår nöt att knäcka för United.
Chelsea har redan innan fönstret öppnat agerat resolut och kraftfullt med värvningar av Timo Werner från RB Leipzig och Hakim Ziyech från Ajax. Man sägs dessutom vara nära att rekrytera Kai Havertz från Leverkusen. Så Frank Lampard menar allvar inför nästa säsong.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. £170k i veckan är rejäl summa. Ser inte hur United kan mäta sig med den, men samtidigt att släppa honom hade varit ett misstag. Hursom, £170k skulle gå om Sanchez £400k/vecka försvinner men .. men men men men men men men. Nyckelord ’om’.

  0
  0
   1. 🤔Blaskan som kör med ”korvkiosk” nyheter? Korvkiosk nyheter = längst bak i kön står en ”journalist” som råkar höra hur någon längre fram i kön ”avslöjar” hur han tycker att X borde köpa XX. Nästa dag är detta på framsidan som en nyhet med ”källa”. Jo men visst jag älskar M.E.N! 😍😂🤪

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen