post image

Luckhurst: Så många värvningar måste United göra 2024

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News Samuel Luckhurst redogör för hur han ser på Uniteds transferaktivitet för 2024. 

United har investerat stort under Erik ten Hag, över £400 miljoner, men man har ändå inte fått ihop lagbygget och få spelare har väl gjort succé – i alla fall om man ser till både förra och den pågående säsongen samt adderar skadeproblematiken för spelare som tex Lisandro Martinez, som anars varit strålande.

Men trots de stora investeringarna så är det uppenbart att United behöver göra många förändringar redan nästan år och Samuel Luckhurst på Manchester Evening News menar att ett minini bör vara sju nyförvärv under 2024 – en tredjemålvakt, en högerback, en mittback, två centrala mittfältare, en winger och en striker.

 

Eriksen och Casemiro har tydligt tappat från förra säsongen och var aldrig några långsiktiga alternativ. De båda bör ersättas av nya unga mittfältare nästa år. Och Sofyan Amrabat har inte hittills gjort i närheten av tillräckligt för att United ska aktivera köpoptionen och betala Fiorentina runt £20 miljoner för att göra lånet permanent.

Tom Heaton, som nu är tredjemålvakt fyller 38 nästa år, Raphael Varane är ständigt skadad och länkas med Saudiarabien, Harry Maguire har varit i en sällan skådad formsvacka under två år men börjar nu förvisso hitta formen igen, men en ny mittback sägs vara högt upp på Uniteds priolista. Antony har inte gjort tillräckligt för att återbetala den där prislappen på 100 miljoner euro som United betalde för hans signatur i september 2022. Långt ifrån.

Om Anthony Martial är kvar i United bortom nästa säsong vore det en chock. Att han fortfarande är kvar i klubben, trots bara en enda bra säsong sedan 2015, det får betraktas som besynnerligt. Och om Martial lämnar måste United signa en ny anfallare. Eller det kanske man måste göra ändå? Med tanke på att deras förstaval Rasmus Hojlund - som man betalade 75 miljoner euro för i somras - förvisso stundtals sett lovande ut och gjort det bra i Champions League, men som ännu inte gjort mål i Premier League. På nio matcher. Är man förstaanfallare i United måste man leverera målen.

Jadon Sancho och Donny van de Beek förväntas också säljas inom kort, troligen redan i januari.

Källa: MEN

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Grejen med Martial har varit, är och kommer vara att ingen annan klubb kommer betala honom samma lön som han har idag. Han är ett bra exempel på hur idiotiska beslut lönechefen (ten Hag har inget med spelarnas kontrakt eller lön att göra med) har gjort under många år. Martial är som vilken löntagare som helst. Har man kommit upp i lön, vill man gärna stanna kvar där eller tom få ännu bättre lön när ett förlängnings avtal förhandlas fram.
    Detta samma visa gäller förstås Sancho, Rashford och Antony mfl.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen