post image

Liverpools ägare: Jag är ansvarig och jag ber om ursäkt för mitt misstag

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Liverpool skickade direkt till din email.

Liverpool ägare John W Henry skickar nu en uppriktig ursäkt till klubbens fans efter den kapitala missräkningen kring ESL. 

Samtliga sex engelska klubbar lämnade under gårdagskvällen den europeiska superligan. Arsenal var väl den enda klubben som faktiskt bad sina fans om ursäkt i de korta pressmeddelandena som släpptes av klubbarna och klubbar som Manchester United har fått kritik under dagen, just för att man valt att inte be fansen om ursäkt.

Nu har Liverpools ägare John W Henry spelat in en videohälsning med en uppriktig ursäkt riktad till klubbens fans.

Såhär säger ägaren i meddelandet.

"Jag vill be om ursäkt till alla fans och supportrar av Liverpool Football Club för det jag orsakat under de senaste 48 timmarna. Det behöver sägas att det projektet vi la fram planer på aldrig skulle hålla utan stödet från fansen. Ingen trodde någonsin något annat i England. Under de senaste två dygnen så var ni väldigt tydliga med att det inte skulle hålla. Vi lyssnade och hörde er. Jag hörde er. Och jag vill be Jurgen Klopp, Billy Hogan, spelarna och alla som jobbar så hårt i LFC för att göra fansen stolta, om ursäkt."

"De bär absolut ingen ansvar i detta. De var de som blev mest besvärade och med all rätt. Det är det som gör mest ont. De älskar er klubb och jobbar för att göra er stolta varenda dag. Jag vet att hela LFC har expertisen, ledarskapet och passionen som krävs för att bygga upp förtroendet och ta oss framåt igen."

"För över ett decennium sedan, då vi signade upp för alla utmaningar som kommer med fotbollen, så drömde vi om detsamma som ni drömmer om. Och vi har jobbat hårt för att göra er klubb bättre. Vårt arbete är inte klart. Och jag hoppas att ni förstår att även när vi gör misstag så försöker vi jobba med er klubbs bästa intressen i åtanke. I det här fallet har jag svikit er. Återigen så ber jag om ursäkt och jag är ensamt ansvarig för den onödiga negativitet som uppstått de senaste dagarna. Det är något jag inte kommer att glömma bort. Och det visar vilken makt fansen har i dag och som de med all rätt kommer fortsätta att ha."

"Om det är något som den här fruktansvärda pandemin klart och tydligt visat så är det hur livsviktiga fansen är för vår sport och all sport. Det har märkts på varenda tom arena. Det har varit ett otroligt tufft år för oss alla och ingen har lämnats oberörd. Det är viktigt att Liverpool-familjen håller sig intakta, vitala och committade till vad vi sett från er globalt med lokala gester av vänlighet och stöd. Jag kan lova er att jag kommer göra mitt bästa för att jobba för det."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Liverpool senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen