post image

"Liverpool väldigt intresserade av Sancho"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Liverpool-mittfältaren Didi Hamann säger till Sky Sports Germany att Liverpool har ett stort intresse i Manchester United-ryktet Jadon Sancho.  

Manchester United sägs vara väldigt intresserade av Borussia Dortmunds engelske supertalang Jadon Sancho och han ryktas redan nu vara klubbens primära transfermål för nästa sommar.
Sedan Sancho lämna Manchester Citys ungdomslag sommaren 2017, så har han under sin tid med Dortmund växt till en av Europas mest spännande och eftertraktade unga spelare  – så ett Manchester United med oviss framtid kommer ju såklart få svårt att locka honom, hur gärna fansen än vill ha honom. Det finns helt enkelt mer attraktiva destinationer för de hetaste spelarna idag.

Enligt den f.d Liverpool-mittfältaren Didi Hamann så har också Liverpool ett stort intresse i 19-åringen. Detta säger han i en intervju med Sky Sports Germany. Och Liverpool - hur tungt det är är - får nog anses ett säkrare kort för dagens mest eftertraktade spelare.
Men Jadon Sancho passar som handen i handsken i den profil Ole Gunnar Solskjaer vill ha på sitt Manchester United. Unga, helst brittiska spelare. Förutom Sancho så har man länkats med James Maddison, Sean Longstaff, Declan Rice och Ben Chilwell för att nämna några.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

    1. Om en spelare eller tränare av någon anledning inte vill spela för United, då kan väl det inte vara oacceptabelt? Det kan väl vara klubbledningen eller tränaren man inte vill spela för? Eller att man inte vill spela i gärdesgårdsserien Europa League om man har möjlighet att spela bland stora grabbarna i Champions Leaugue? Jag har hela tiden sagt att United MÅSTE spela i Champions League nästa säsong. Eller annars går det ännu mera utför och ännu fortare åt helvete.

      4
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen