post image

Lingard: Jag drack mig till sömns för att dämpa mitt lidande

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard öppnar upp om den tunga perioden under slutet av Manchester United-karriären. 

Lingards sista säsonger i Manchester United var tunga – formen dippade konsekvent och han hamnade längre och längre ned i frysboxen innan han till sist lämnade klubben på fri transfer i somras. Han har varit öppen med att han kämpat med personliga problem de senaste åren och tvingats ta på sig en papproll åt sina småsyskon eftersom hans mor med jämna mellanrum lidit av psykisk ohälsa och i perioder behövt vård.

Samtidigt släcktes glöden för fotbollen allt mer och han kunde inte fokusera på att prestera. I perioder var det så illa att han berusade sig till sömns, säger han i Diary of a CEO podcast.

"Jag drack innan jag gick och la mig, jag tog en sängfösare. Jag tittar tillbaka nu och undrar varför jag gjorde så. Men jag behövde någonting för att försöka få smärtan att försvinna på något sätt. Jag försökte glömma vad som pågick, men det gjorde det tio gånger värre. Man fick ta så mycket skit och jag var redan nere och hade press om att prestera. Jag gick redan igenom saker andra inte visste om.. Det kändes som om hela världen vilade på mina axlar" säger Lingard.

Källa: Sky Sports

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen