post image

Lindelöf: Jag ville aldrig lämna United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Victor Nilsson Lindelöf var i somras länkad med Barcelona och hans agent bekräftade vid tidpunkten att en "stor europeisk klubb ville ha honom" men Lindelöf blev kvar i United. Nu ger han en kommentar om ryktena.

Det ryktades om att Barcelona var ute efter Lindelöf i somras, men han blev kvar i United och tecknade nyligen ett nytt långtidskontrakt med klubben. Efter att han skrivit på kontraktet gick hans agent Hasan Çetinkaya ut i svensk media och pratade väldigt öppet om hur intresserade Barcelona faktiskt var under sommaren.
”Victor Nilsson Lindelöf var kanske Manchester Uniteds bästa spelare förra säsongen och med det kommer intresse från andra klubbar som är bättre ute på planen just nu. När Matthijs De Ligt valde Juventus så blev Victor Barcelonas förstaval. Hans spelstil är väldigt nära den som Barcelona spelar. Han är en av de bästa mittbackarna med fötterna och Barcelona ville ha honom. Så var det. Jag kan prata öppet om det nu.”
”De kontaktade Ed Woodward flera gånger med konkreta bud. Jag träffade deras (Uniteds) transferchef Matt Judge för att försöka få igenom en affär. Men de sa ”inte en chans.” Victor är en av våra bästa spelare. Det slutade istället med ett nytt kontrakt även om Victor hade tre år kvar på sitt dåvarande kontrakt. Normalt så gör de inte förlängningar med spelare som har så lång tid kvar på kontraktet, men när det fanns intresse från klubbar på den nivån så hade de inget val.”

I den intervjun med Sportbladet, som gjordes i slutet av september så tycks hans agent indikera att man ville få igenom flytten. Men Lindelöf säger nu själv att så inte var fallet.
"Det skrevs mycket om det. Men jag har kontrakt med United och jag är klubben lojal. Jag tycker om klubben och det var aldrig någon fråga för mig. Jag ville stanna i United och jag tror väldigt mycket på vad vi har på gång och det var också därför jag skrev på nytt kontrakt. Jag älskar att representera United och att bära tröjan varje dag."
"Mitt mål när jag kom hit var att vinna titlar och göra bra ifrån mig för supportrarna. Men jag har inte vunnit någon titel ännu, så mitt mål är att ta hem stora titlar med United."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen