post image

Leipzig om Werners framtid: Vi ligger inte sömnlösa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Leipzigs sportchef Markus Krösche ger en uppdatering om Timo Werners framtid, efter rykten om Liverpool och Manchester United. 

Timo Werner förväntas bli en av sommarens största transfersagor. Den tyske anfallaren länkas både med United och Liverpool och Leipzigs sportchef medger att man är beredda på att han kan lämna i sommar.
”Det är normalt att andra klubbar fokuserar på Timo. Men det ger mig inga sömnlösa nätter. Vi är beredda. Vi har påtänkta alternativ” säger Krösche via SportWitness.
De flesta rapporter under vintern har gjort gällande att 24-åringen föredrar en flytt till Liverpool framför United eller andra klubbar. Men han själv sa i förra månaden att det är inte givet att förstavalet är att gå till ett mer eller mindre komplett lag.

I dessa tider inom fotbollen finns det två olika varianter. Den första varianten är att gå till ett lag som Liverpool eller Manchester City. De har ett välfungerande lag. Och väldigt bra coacher. Men frågan är: Vill man gå till ett sådant lag eftersom situationen redan är så tuff för varje lagmedlem där (konkurrensen). Vill man vara en del av det? Det är en sak man måste fundera på.”
"Sedan finns lag som behöver en del stora förändringar eftersom de vunnit titlar (relativt) nyligen, men kan inte längre konkurrera på den högsta nivån. För mig är Manchester United ett av de lagen. Så vid den här punkten av min karriär så måste jag fråga mig själv: Vill jag vara en del av ett nytt lag och bygga upp någonting nytt eller vill jag stanna i mitt lag och göra någonting stort här?"
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen