post image

Landsmannen: Han är utan tvekan missnöjd med situationen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den f.d Chelsea-spelaren Gus Poyet säger att det inte råder några tvivel om att Edinson Cavani är missnöjd med läget i Manchester United. 

Edinson Cavani hade siktet inställt på att lämna Manchester United efter förra säsongen då kontraktet gick ut, men Ole Gunnar Solskjaer lyckades övertyga honom att bli kvar ännu ett år efter att han stått för en succéartad avslutning på säsongen. 34-åringen la planerna på att flytta hem till Sydamerika på hyllan och signade en förlängning på ett år, men sedan värvades Cristiano Ronaldo.

Värvningen av Ronaldo innebär att behovet av Cavani inte längre är lika stort. Inte på långa vägar. Och trots all rutin och kvalité han besitter så får han nu nöja sig med att spela andrafiol, något som enligt landsmannen och den f.d Chelsea-spelaren Gus Poyet utan tvekan gör att han känner sig missnöjd med situationen.

"Undan tvekan är han frustrerad. Och han hade otur. Om inte Ronaldo hade kommit så hade han spelat. Han var förstaanfallaren. Det beslutet som fattades av Juventus och eftersom Man City var involverade gick emot en person och den personen var Cavani. Kanske att han borde flytta i januari. Jag känner honom inte personligen, men det vore en bra idé."

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Slopa att spela på kontringar, så kan Ronaldo och Cavani spela samtidigt i vissa matcher och så länge båda är krya. Och kanske använda olika formationssystem beroende på motstånd och inte vara så satans envis och alltid ha samma!
  Ett intressant exempel med full och kry trupp:

  De Gea – Dalot/Shaw, Varane, Lindelöf, Wan-Bissaka – vdB, McT, Pogba – Fernandes – Cavani, Ronaldo

  4
  1
  1. McT och Pogba utgör inget starkt mittfält, särskilt mot spelstarka lag som City. Liverpool gör som Gråben och säger ’vroom vroom’ sedan springer ytterbackarna upp och ned på kant utan någon som stoppar dem.

   Jag tycker inte bollinnehav och spelövertag fungerar. Rakare spel med färre boll-tillslag på varje spelare, vill jag se. Bayern under Flick är det perfekta exemplet på hur jag vill att vi ska spela. BAM BAM BAM. Rakt spel. Boll passar framför fötterna istället för en stillastående spelare som tar emot. Tappar man boll är det hög press som gäller för snabb återerövring. Lite utav problemet är att OGS blev satt i ett fack där han kallades ”kontringstränare” men som fungerade. Han övergick till innehav och nu händer ingenting på sista tredjedelen av planen. Runt runt runt, sideleds mer sidleds och sedan tillbaka. ZzZzZZ

   1
   1
   1. Självklart en blandning mellan dem båda hade varit att föredra men vi har inte en tränare som behärskar detta verkar det som. 45 min innan han ger truppen någon som helst indikation på vad han vill. Efter halvtid har vi 45 min på oss. 45 min slösade.

    0
    0
  2. Fast det jag formulerar är ju ett tremanna mittfält, där det är meningen att Pogba ska kunna få ut sin fulla kvalité och vdB ska kunna vara box-box och McT vara den defensiva och ettriga. Inget som Ole vågat sig på att testa med nuvarande trupp. Han behöver våga mer och oavsett formation måste han ta bort handbromsen och låta dem köra. Vid vissa formationer, låt anfallarna switcha positioner för att förvirra motståndarförsvaret. Vi har ingen ultimat defensiv mittfältare idagsläget, då Matic sjunger på sista versen och egentligen trots det är det bästa alternativet. McT är ettrigare och uthålligare, därför valde jag honom. Det behövs läggas krut/fokus på en klass defensiv mittfältare i januari/sommar.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen