post image

Lagkamraten: Han är för bra för oss

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Conor Hourihane säger att kapten Jack Grealish är för bra för att fortsätta sin karriär i Aston Villa. 

Jack Grealish är tillsammans med Jadon Sancho den spelare som Manchester United vill värva när fönstret öppnar – detta enligt mängder av mediarapporter. Aston Villa-kaptenen har gått från klarhet till klarhet de senaste två åren och han har burit sitt lag under säsongen i Premier League, med sju mål och sex assist på 26 ligamatcher.
Conor Hourihane – som är lagkamrat med Grealish i Villa – anser att kaptenen är för bra för laget och att det bara är en tidsfråga innan han gör flytten till en storklubb.
“Han är topp-topp-klass. Gällande ren förmåga, skills och teknik så är han den överlägset bästa spelaren jag spelat med. Han har den där gåvan. Han springer snabbare med bollen och när man ställs mot honom så har man problem. Han tar sig förbi de bästa spelarna i ligan så enkelt.”
“Han har utvecklats under de tre åren jag varit här – han har tagit sitt spel till nästa nivå. Speciellt det här året i Premier League. Han har tagit ligan med storm. Det är bara en tidsfråga innan han kallas till landslaget och får en stor övergång (på klubbnivå). Ska jag vara helt ärligt så är han för bra för vårt lag i Aston Villa.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen