post image

Koulibaly länkas med otippad Premier League-klubb

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Everton skickade direkt till din email.

Carlo Ancelotti förväntas få uppbackning av sin klubbledning på transfermarknaden och enligt TalkSport så har han siktet inställt på Kalidou Koulibaly. 

Kalidou Koulibaly har länge setts som en av världens bästa försvarsspelare och han har länge länkats med en flytt till Premier League. Han har under de senaste åren kopplats ihop starkt med Manchester United, Manchester City och Liverpool men trots alla rykten har han blivit kvar i Napoli.

I sommar har han bara två år kvar på sitt kontrakt och nu menar TalkSport att han äntligen kan bli aktuell för en flyt till Premier League i sommar. Men det är inte någon av storklubbarna man nämner som destination, men istället Everton och en återförening med Carlo Ancelotti – som han känner sedan italienarens tid i Napoli.

"Det tycks vara så att Carlo Ancelotti kommer bli backat ekonomiskt i sommar" säger TalkSport-journalsiten Alex Crook. "Jag tror de precis kommer missa Champions Leauge-plats i år, men de känner att de har rätt manager i Ancelotti för att kunna utmana om den typen av saker."

"Koulibaly är en spelare som Ancelotti jobbat med i Napoli och som han känner väl. Förra året pratades det om en prislapp på £89 miljoner, men med tanke på den globala ekonomin inom fotbollen så har den prislappen reducerats drastiskt nu. Det här är en deal som Ancelotti vill ro i hamn."

Källa: TalkSport

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Everton senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen