post image

"Kommer inte värva bara för att rädda mitt eget skinn"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han inte har sig själv i åtanke när han överväger transfers för januarifönstret. "Skulle aldrig sätta mig själv före klubben."

United länkas just nu starkt med Bruno Fernandes och om det ligger sanning i ryktena återstår att se. En sak som är säker är dock att United verkligen behöver stärka laget med både bredd och framförallt kvalité, men man tycks ha svårt att få de spelarna man vill ha. Och Solskjaer säger att han inte kommer göra något köp utifrån ett kortsiktigt tänkt, bara för att rädda sitt eget skinn:
”Nej inte alls. Jag kommer inte skydda mig själv. Jag kommer göra vad som är bäst för klubben. Det jag känner och tycker är rätt för klubben och jag kommer aldrig sätta mig själv före klubben. För mig finns det inget ”jag” i det här laget och jag skulle aldrig någonsin kunna göra så. Sån är inte jag. Jag jobbar för Manchester United, inte för mig själv.”

"Det är kanske inte alltid den värsta saken man kan göra att ordna en snabbfix om det är bra för gruppen. Men jag skulle inte sätta mig i en situation där jag gör något jag ångrar om 18 månader. Vi måste göra grundarbetet - rätt karaktärer på spelarna, rätt kvalité och de ska passa i den här truppen."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Men om man har den grymma scoutingverksamheten Woodward pratar om så måste det finnas en hel del spelare som passar in i de kriterierna. Klart det inte ska värvas för rädda hans skinn men vikten CL kan ju inte underskattas. Får hoppas att Bruno snart trillar in.

    1
    1
  2. Vi kan inte bara tänka långsiktigt. Vi måste värva rutin och färdiga spelarekortsiktigt pga skador orutin och värdelösa spelare i truppen. Se till att ro hem en eller två spelare i världsklass som kan lyfta vårt lag!

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen