post image

Keane toksågar De Gea och Maguire

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane sågar både Harry Maguire och David De Gea längs fotknölarna efter insatsen mot Spurs. 

Manchester United gjorde en fullt godkänd match borta mot Spurs i fredags kväll, men hemmalaget tog ledningen genom Bergwijn efter att denne gjort bort Maguire och De Gea sedan agerat svagt i målet – något som fick Roy Keane att se rött.
”Jag är dödstrött på den här målvakten. Spurs har gjort det okej. De har varit kompakta. Men Man United – Maguire och De Gea – jag hade inte ens släppt på dem på bussen hem efter matchen. Ta en taxi tillbaka till Manchester. De är etablerade landslagsmän – gör ert jobb. Vi försöker nå topp-fyra. Glöm att försöka vinna troféer (med såna misstag). Chockerande. Det äcklar mig. Både Maguire och De Gea borde skämmas. Representera Manchester United och låta spelare springa förbi en sådär.”
Det återstår nu åtta matcher av Premier League och Uniteds utmaning är som bekant att ta sig in på topp-fyra för att säkra en Champions League-plats. Keane tror dock Chelsea har bra läge att rycka ifrån efter United poängtapp (1-1) mot Spurs.
”De är inte många matcher kvar och de börjar få slut på möjligheter att stänga gapet upp till Chelsea och Leicester.” säger Keane. ”Jag tror Chelsea har ett väldigt bra läge att göra resultatet ännu mer svidande för United nu genom att vinna (mot Aston Villa i dag söndag).”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Keane har ju en poäng här.
  De Gea och till en viss del även Maguire får spela hur jävla dåligt som helst men ändå väljs dom troligen först av alla när truppen för nästkommande match ska utses av Ole & Company.
  Jag tror United skulle bara må bra av att bänka De Gea under vissa matcher i PL och låta Romero spela denna säsong och nästa säsong låta Henderson spela.
  De Gea kan göra en fantommatch i 85 minuter och sen klanta till sig ett par gånger och matchen blir förlorad eller alla fall tappad poäng. Detta håller inte om han fortfarande ska tro att han är topp 10 i världen. Om De Gea gör detta 2-3 matcher per säsong, är det ingen som reagerar. Men de senaste säsongerna klantar De Gea i 10-talet matcher.
  Tyvärr har inte United nåt bra alternativ till Maguire, därför har inte Ole nåt val än låta honom spela, då Lindelöf och de övriga tillgängliga mittbackarna är ännu sämre.

  0
  0
 2. Problemet är lönen som United desperat gav De Gea (bäst betalada spelare i PL). Nästa gång när en spelare vill återvända ”hem” så släpp istället för trycka upp orimliga kontrakt. Kontrakten var heller inte på 2/3 år , utan 5 jävla år……………

  0
  0
 3. Tar emot att sänka De Gea, men han behöver steppa upp.
  Maguire såg pinsam ut i den aktionen, men kom igen, han är grym. Stör mig dock på att 9 av 10 passningar av honom går på fötter till Shaw.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen