post image

Keane om Rice, Kane och Mount-till-United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane ger sin syn på hur trion skulle förbättra Manchester United. 

United har än så länge vunnit Ligacupen och tagit tredjeplatsen i Premier League och man har en final kvar att spela – i FA Cupen mot Manchester City på lördag. Laget har gjort en stark säsong under Erik ten Hags första år i klubben, men det är en bit kvar innan man på allvar kan utmana Manchester City. Och sommarens transferfönster blir onekligen väldigt viktigt för att stänga gapet upp till stadsrivalen.

Man förväntas prioritera en mittfältare och en (eller flera) anfallare och tre av spelarna man länkats med är Harry Kane, Mason Mount och Declan Rice. Roy Keane hade gärna sett två av dessa i United.

"Jag hoppas det är United (som kan utmana City nästa säsong). Det beror såklart på ägarbytet och de vanliga sakerna som rekrytering - de måste få in en världsklassanfallare. Man vill tror att United ska kunna utmana dem nästa får, men det kommer bli väldigt väldigt svårt för City är briljanta och de har en fantastisk manager."

"Jag är inte så säker på Mount. De kommer länkas med många spelare, men den som känns spännande är Kane. Mount har tappat lite, men jag vet att han har kvalité. Jag hyllade honom för några år sedan, men förra året försvann han bara. Han hade några skador och har inte kunnat slå sig in i Chelsea. Jag hade inte förlitat mig på att han är spelaren som ska göra United bättre och stänga gapet. Han är en bra spelare, men skulle han göra Man United bättre? Det är jag inte säker på."

"Jag tycker att Rice vore en hygglig värvning, men när det kommer till målgörande och det som exalterar så borde de satsa allt på Kane. Men kommer Spurs sälja honom till Man United? Väldigt väldigt svårt."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Med en viss ny ägare så hade vi kanske haft råd *blink blink*
  Nu blir det Mount, en forward som är en tredje vals forward och sedan ett par avbytare.
  Vi kan fortfarande utmana om en högre ligaplats nästa år om bortamatcherna blir bättre! Andra bäst i ligan på att plocka poäng hemma, fler poäng borta och vi är med i racet.

  0
  1
  1. Du verkar inte vilja fatta att OM man ska följa reglerna och sk. FFP, så ska varje köp av en spelare i en fotbollsklubb betalas av klubbens omsättning. Ägarna får INTE boosta omsättningen med en massa påhittade sponsoruppdrag som Citys ägare håller på med. Ägarna får däremot pusha in pengar för tex fräscha upp arenan och träningsanläggningen.

   Jag ser mycket hellre att United vinner ligacupen och FA-cupen samt kommer 3a i PL år efter år med ärliga och schysst förtjänade pengar med biljettintäkter, tröjförsäljningar, sponsorintäkter osv än att någon skitig oljeland pumpar in pengar på alla möjliga sätt och då vinner PL lika ofta som City och PSG har gjort de senaste 10 åren

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen