post image

Keane: Jag hade lynchat honom i halvtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea ska vara glad över att han har Ole Gunnar Solskjaer och inte Roy Keane som manager i Manchester United.  

Matchen mellan Everton och Manchester United inleddes med en tavla av David De Gea, som fumlade för länge med bollen  och som trots att han hade god tid och flera alternativ på uppspel lyckades skjuta bollen på Dominic Calvert-Lewin så att den studsade in i mål i den 3:e minuten. Roy Keane, som satt i Sky-studion var inte nådig i sin kritik mot spanjoren:
”Som manager hade jag dödat honom för det där! Han tar för lång tid på sig. Vad väntar han på!? Om man ska fatta ett beslut så gör det då fort. Det här är enormt viktiga tider för United gällande att ta sig in på topp-fyra och man har en erfaren målvakt.. Vad väntar han på?”

"Jag tycker det var arrogant av honom. Typ "Kolla på mig." Jag hade lynchat honom i halvtid. Jag hade inte blivit förvånad om han får konkurrens av Henderson. Så måste det nog bli. Det är managerns jobb - man fattar konstant beslut om sina spelare. De har Henderson på lån och det är definitivt en möjlighet som Ole kommer fundera på."
Men Solskjaer försvarade sin målvakt efter matchen.
"Jag litar på David till 100%. Han kompenserade det där genom att rädda Sigurdssons skott i slutet och det visar att David är världens bästa målvakt. Sånt händer i fotbollen ibland om man tar för lång tid på sig med bollen. Calvert-Lewin chanser alltid på allt och det var oturligt att bollen gick i mål. Men vi visade en respons och vi fick målet vi förtjänade" sa norrmannen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Anledningen till varför du inte är Manager. Anledningen till att när du var manager gick det skit.
  Din mentalitet fungerade på den hårdare tiden med annan pedagogik och hade möjligen fungerat från en ledarfigur, inte manager.

  5
  5
 2. Det var länge sen de Gea var världens bäste.
  Känns som han blir bara sämre och sämre. Är han ens topp 5 i världen nu?
  Egentligen borde Ole markera och låta Romero spela matchen mot City. Detta mest för att de Gea ska fatta att han kan bli petad precis när som helst. Är 100% säker på att SAF och Mou skulle peta de Gea när han spelat dåligt. Men Ole kommer inte göra det.

  3
  5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen