post image

Keane: En ledare som är lätt att tycka om

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane ger sitt utlåtande om Manchester Uniteds nya stjärna Bruno Fernandes. "Han har gett alla ett lyft och tillfört ett ledarskap" säger den f.d United-kaptenen. 

Bruno Fernandes har tagit Manchester med storm. Han har dominerat stort och lyft hela laget och på de fem matcher hans spelat har han redan hunnit göra tre mål och två assist. Allt pekar på att Fernandes kommer vara en väldigt betydelsefull spelare för lång tid framöver – om han fortsätter på det här spåret.
Roy Keane instämmer med alla andra rececenssioner portugisen hittills fått – han har lyft alla:

"Nå, han har bara varit i klubben i några veckor. Men jag tycker han gett alla ett lyft och han är ju klart och tydligt en kvalitetsspelare" säger Keane till Sky Sports. "Har har redan gjort några mål och han tar hand om fasta situationer. Han har en arrogans (positiv bemärkelse) kring sig och han pratar bra engelska. Och alla talar väldigt väl om honom."
"Vi pratar ofta om att det tar tid för spelare att stadga sig i en ny klubb - det har inte tagit honom lång tid, eller hur? Kanske att det är tecknet på en bra spelare. Så jag tycker definitivt han varit en boost för alla i klubben och folk säger väldigt bra saker om honom."
"Han tycks ha en väldigt bra personlighet, det ser man i hans intervjuer. Han verkar trivas bra och det är ju såklart en stor flytt för honom. Han har gjort tre mål och två assist hittills och han är än så länge en väldigt bra värvning. Han har tillfört ledarskap och ett nytt sätt. Folk pratar om att göra tacklingar är ledarskap, men jag tycker det handlar om hans personlighet. Han har gett alla ett lyft och det är pga av hans kvalité på planen. Men utanför planen, i de intervjuer han gett, så framstår han också som en kille som är lätt att tycka om."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen