post image

Keane: Därför är han inte bra nog för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane förklarar varför Anthony Martial inte är tillräckligt bra för att spela i Manchester United. "Det summerar honom i ett ögonblick."

Martial kom till United som världens då dyraste tonåring då han köptes från Monaco sommaren 2015 och även om han visat glimtar av briljans så har det aldrig lossnat ordentlig för fransmannen. I går brände han ett jätteläge för United mot Liverpool och Roy Keane anser att den missen summerar karriären i United.
”De stora anfallarna i de stora stunderna.. Men hans miss i går summerar hans karriär i Man United. Väldigt bra i uppbyggnadsspelet, men man måste träffa mål. Inga ursäkter. De stora anfallarna som blir ihågkomna av supportrarna träffar målet och det är därför som den här killen (Martial) inte är bra nog för Man Utd. Det ögonblicket summerade honom” sa Unitedlegendaren i Sky Sports-studion.

Och Keanes expertkollega Graeme Souness höll med:
"Jag tror det är hans femte säsong. Hur mycket tid ska man ge honom? Alla vi som sitter här anser nog att det finns en bra spelare i honom, men man ser inte den spelaren tillräckligt ofta. Spelar man i en storklubb måste man prestera de flesta veckorna och enligt mig är han inte konsekvent nog."
 
Källa: Mirror, Sky

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Dear mr Keane,
  Your leadership as captain of United was remarkable good.
  Your leadership as manager and coach after that was remarkable bad.
  Your opinion about Martial I sort under the second leadership.
  Best Regards

  2
  8
 2. 24 år, 17 matcher 8 mål 3 ass det är inte så illa. Sen har han mycket att arbeta på, men med ett starkare mittfält så kommer nog även fler poäng. Det är inte en spelare man vill sälja, han är fortfarande ung har stor potential.
  Sen att han inte skulle vara bra nog för utd skitsnack, han är ju top 5 bästa spelaren vi har. Och även vår andra bästa anfallare, men det säger inte så mycket dock.

  4
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen