post image

Kane om framtiden: Inte alls säkert jag stannar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Kane pratar om framtiden i Tottenham efter den senaste tidens rykten om Manchester United. 

Manchester United förväntas signa en anfallare av rang i sommar och det har börjat ryktas allt mer om att man kan försöka köpa loss Harry Kane från Spurs. Det har rapporterats att Kane kommer överväga sin framtid efter den pågående säsongen och i en Q&A med Jamie Redknapp medger han att
”Jag får den frågan ofta. Jag kan varken säga ja eller nej. Jag älskar Spurs och det kommer jag alltid att göra, men jag har alltid sagt att om jag inte känner att vi gör framsteg som lag eller att vi inte går i rätt riktning så kommer jag inte stanna bara för sakens skull. Jag är en ambitiös spelare. Jag vill bli en riktigt toppspelare så allt beror på vad som händer med laget och vad vi gör för framsteg. Så det är inte ett definitivt ja att jag kommer stanna i Spurs för alltid, men det är inte ett nej heller.”
Kanes kontrakt med Tottenham går ut sommaren 2024 och om den svårförhandlade Daniel Levy skulle gå med på att sälja sin kronjuvel inom Premier League, så lär det bli dyrt.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Nej tack. Kommer vara tok för dyr, minst 1,5 miljarder. Lägg pengarna på mittback/mittfältare så får vi hoppas att rashford och martial fortsätter utvecklas samt att greenwood tar mer plats. Den killen kommer göra många mål, men kanske inte nästa säsong eller säsongen därpå. Det är därför vi behöver ha kvar Ighalo.

  0
  0
 2. Martial har jag ingen större tro till längre, bra truppspelare men United vinner inte ligan med en anfallare av hans kaliber. Möjligen om man får in en högerytter som öser in mål, men tveksamt. Tycker inte han håller som ordinarie centerforward i ett lag som ska slåss om ligaguld. Rashford växlar upp mer och mer, men Martial står och stampar. Greenwood tror jag kan ta över hans roll redan nästa år, men skulle gärna önska en toppklassanfallare.

  0
  0
  1. Martial är ju egentligen vänsterytter och vikarierar bara på positionen längst fram.
   Innan coronan trodde jag han var en av de som skulle lämna i sommar, United letar en striker till elvan, Rashford rår han inte på och tror inte Martial är beredd att nöta bänk igen.
   Men nu känns det som om all bets are off?

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen