post image

Juventus bekräftar samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juventus sportchef Fabio Paratici bekräftar att att man för samtal med Manchester United-ryktet Mario Mandzukic inför det kommande transferfönstret. 

Manchester United är starkt länkade med Mario Mandzukic inför januarifönstret och nu bekräftar Juventus sportchef Fabio Paratici att man för samtal med spelaren för att hitta bästa möjliga lösning.
“Vi pratar med Mandzukic för att hitta den bästa möjliga lösningen. Vi är öppna för alla scenarier, så antingen att han stannar här eller att han lämnar. Vi för diskussioner för att hitta bästa möjliga lösning för alla parter” säger Paratici till Sky Italia.

Den nu 33-åringe kroaten kom till Juventus från Atletico Madrid sommaren 2014 och har varit en del av klubbens framgångar under senare år, men i somras kom Maurizio Sarri in som ny manager och Mandzukic har inte fått en minut speltid under säsongen.
Han tränar nu separat från resten av laget och Sarri sa nyligen att det beror på en överenskommelse mellan spelaren och klubben.
Solskjaer bekräftade nyligen att man kommer spendera i januari och hintade om att en erfaren spelare kan komma in.
"Om det finns spelare tillgängliga för rätt pris så är jag säker på att vi kommer spendera. Det kanske finns några erfarna spelare som kan komma in och hjälpa de unga grabbarna, som är värda pengarna. Så det beror på vilka som finns tillgängliga. Jag kommer inte ta in spelare för stora pengar på stora kontrakt om de inte är rätt för gruppen och för framtiden" sa Solskjaer nyligen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen