post image

John Barnes ifrågasätter Paul Pogbas attityd

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Liverpool-spelaren John Barnes menar att Paul Pogba fortfarande har problem med attityden i Manchester United. 

Paul Pogbas attityd har ofta ifrågasatts. Ibland med all rätt. Men det senaste året, i synnerhet i år har den väl ändå varit helt klanderfri i sin inställning och ofta i sina prestationer? Pogba har varit en nyckelspelare i säsongsupptakten och han visar ofta känslor som tyder på att han bryr sig om lagets prestation och resultat.

Den f.d Liverpool-spelaren John Barnes anser dock att fransmannen fortfarande har problem med attityden.

"Att vinna VM 2018 hjälpte inte Paul Pogba att vinna några troféer för Manchester United. Att spela för Frankrike och att spela för Manchester United är två olika saker. Han spelar mycket bättre för Frankrike än för Manchester United och det har till stor del att göra med hur han känner för att spela för Frankrike, där han är mer av en lagspelare."

"Men i Manchester United, med den prislapp han har, eftersom han är den han är och med tanke på sättet vi behandlar våra superstjärnor i England så känner han sig nog som just en superstjärna. Därför spelar han annorlunda istället för att vara den lagspelare han är i landslaget. Att vinna en trofé med Frankrike (Nations League) kommer inte nödvändigtvis hjälpa honom i Manchester United. Inte förrän han bestämmer sig för att ha samma attityd när han spelar för sin klubb som när han spelar för Frankrike."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen