post image

Jesse Lingard länkas med två utländska storklubbar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt EPSN så är Jesse Lingard öppen för att testa lyckan utomlands i jakt på regelbunden speltid. 

Lingard har bara ett år kvar på kontraktet med Manchester United och det ryktas om att han har nobbat Uniteds senaste förslag på förlängning trots en rejäl löneförhöjning, eftersom han är oroad över speltiden i Uniteds stjärnspäckade anfall.

28-åringen, som gjorde succé på lån i West Ham under våren, har redan gjort två mål för United under hösten. Och detta har han lyckats med trots att han bara fått totalt 45 minuter spel i ligan, fördelat på tre inhopp.

Men trots sina förmågor och trots att United vill behålla honom så kan han komma att söka sig vidare – i januari eller till sommaren – för att hitta en klubb där han får regelbunden speltid och har möjlighet att slå sig in i en startelva.

Lingard är en etablerad spelare med stor rutin från både Manchester United och det engelska landslaget och det gör honom till en högintressant rekrytering på fri transfer nästa sommar för många klubbar. Bl.a så vill både Barcelona och AC Milan ha 28-åringen, uppger källor för ESPN.

Enligt rapporten ska Lingard vara öppen för att testa lyckan i utlandet i jakt på regelbunden speltid, för att öka chanserna att ta en plats i truppen till VM i Qatar vintern 2022.

Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. AC Milan passar honom perfekt. Ibra gör att han kommer in snabbare i truppen och de har en stor mix utav yngre spelare som pratar engelska. Pioli kör rak kontringsfotboll när Zlatan inte är på planen, använder honom som en uppspelningspunkt när han är med. Mycket rörelse och riktig taktik appliceras i ACM’s spel.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen