post image

James Rodriguez länkas med United. Igen.

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Marca så är Real Madrid redo att sälja James Rodriguez förhållandevis billigt. 

James har varit länkad med United i många många år. Redan då han spelade i Porto ryktades United vara ute efter hans signatur, men sommaren 2013 signade han istället för Monaco.
Efterföljande sommar fick han ett stort genombrott på den internationella scenen då han glänste för Colombia i VM i Brasilien och Real Madrid köpte loss honom från Monaco.
Karriären tog väl aldrig den där riktiga farten som spåddes för sex år sedan och efter två år på lån i Bayern Munchen är han tillbaka i Real sedan förra sommaren.
Det har till och från under säsongen ryktats om att Real vill sälja James under kommande fönster och nu hävdar Marca att man är redo att sälja för endast 25 miljoner euro (£22,5m). Enligt Marca har 28-åringen bett om att få lämna Real med siktet inställt på Premier League och enligt tidningen är United, Arsenal, Everton och Wolves klubbarna som kommer fightas om hans signatur.
Men den lokala tidningen Manchester Evening News skriver att James inte är något prioriterat transfermål för Manchester United.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

   1. Håland är ju en 9a. Och vi har ju Bruno som är 10a. Men visst behöver vi en bra backup på nr 10. Lindgard och Pereira duger inte. Dock kan vi flytta upp Pogba eftersom vi har fler alternativ på CM.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen