post image

James: Mina mål för säsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James pratar om målsättningarna för sin debutsäsong med Manchester United och hur dessa förändrades efter den flygande starten han fick i klubben. 

James har fått en oväntat stark start i Manchester United och i en intervju med JD Football säger han att inte ens han själv hade förväntat sig att ta plats i laget så snart efter övergången från Swansea.
”Planen för säsongen för mig var att få så många matcher som möjligt. Jag kom till United och tänkte att jag kunde vara en inhoppare kanske. Jag ville försöka ta mig in i laget så fort som möjligt, men jag trodde det skulle ta längre tid.”

James fick dock en otrolig start då han gjorde mål i sin debut i ligapremiären mot Chelsea och sedan fortsatte han med ytterligare två mål under de följande matcherna. Sedan dess har han etablerat sig som en av lagets bästa spelare och han tillför många kvalitativa dimensioner.
"Jag kom in fortare än vad jag tänkt. Men jag var redo för det. Jag jobbade hårt under sommaren. Det handlade om att motbevisa folk och visa vad jag kunde göra. Men nu när jag fått speltid så måste jag ändra på det. När jag kom in så satte jag mitt mål till tio mål under säsongen. Jag gjorde tre mål på fyra matcher och folk undrade då om jag tänkte ändra min målsättning. Men jag svarade, jag har inte ens nått mitt mål ännu så jag kommer inte ändra det."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen