post image

James: Jag är van vid smällar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James säger att han är van vid att få ta emot mycket stryk under matcherna - men att det är viktigt att snabbt resa sig och vara på fötterna igen. 

Daniel James har varit en frisk fläkt sedan han kom till Manchester United i somras. Han tog snabbt mycket plats och blev fort en av lagets viktigaste spelare. Han bidrar stort i offensiven med sin snabbhet och fina speluppfattning och han är även skicklig på att dra på sig både frisparkar och straffsparkar.
Och med det kommer ju många smällar, men den lille walesaren har visat sig vara en riktig krigare och han säger att han är van vid tuff behandling.

"Jag är van vid det. Förra året i Championship fick jag många smällar. Om en försvarare fäller en och man stannar nere så kan han tro att han fått dig, så det är väldigt viktigt att man reser sig och kör på. Det har alltid varit så här för mig. Det är viktigt att snabbt resa sig igen. Det är en del av spelet."
"Om jag kan ta mig framåt och vinna frisparkar så är det bra. Men det är viktigt att resa sig och bara fortsätta spela. Att komma in (i United) skulle alltid vara tufft och det skulle alltid vara annorlunda mot att spela i Championship. Jag tycker jag tagit det bra, försökt att ta det lugnt och tänka att jag är här av en anledning. I början av säsongen så trodde jag kanske inte att jag skulle få spela såhär mycket. Jag har lärt mig av varje match och chefen har litat på mig och jag trivs väldigt bra."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen