post image

James: De har överraskat folk

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James pratar om morgondagens motståndare Aston Villa. "Jag tror de har överraskat folk och de har spelare med stora kvalitéer" säger James. 

I morgon söndag ställs Manchester United mot Aston Villa i Premier League och Daniel James – som mötte laget med Swansea förra säsongen – säger att United kan förvänta sig ett skickligt lag med stora kvalitéer.
“Jag tror att de verkligen har överraskad folk den här säsongen. Jag spelade mot dem förra säsongen i Championship och FA Cupen. De är ett bra lag och de har fortfarande många av de spelarna de hade förra säsongen, men har ju dessutom också adderat många bra spelare.”
“De kommer in till matchen med en bra vinst från i måndags kväll och vi förbereder oss ordentligt. De har stora kvalitéer och det är något vi kommer försöka titta på och försöka hantera.”

Manchester United har länkats med två av Aston Villas mittfältare - John McGinn och Jack Grealish och James ger en kommentar om den sistnämnde.
"Som ni sett den här veckan så har han fått mycket beröm. Jag tycker han är en väldigt bra spelare. Han gjorde många bra saker förra säsongen. Nu har han ju tagit dem till Premier League och jag är säker på att folk anser att han kan göra det på den högsta nivån."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen