post image

”Jag var så nervös! Men mottagandet var otroligt och det är här jag hör hemma”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo säger att han var mycket nervös när han klev ut för att göra sin andra debut för Manchester United, över 18 år efter sin första debut för klubben. 

Cristiano Ronaldo inledde sin United-comeback på ett sagolikt sätt, med två mål i 4-1-segern mot Newcastle. Han fick ett fantastiskt mottagande av Old Trafford och efter matchen medgav han i en intervju med Sky Sports att han var väldigt nervös när han stegade ut på sin nygamla hemmarea inför fullsatta läktare, över 18 år efter sin första debut för klubben.

”Det är otroligt. I början av matchen var jag så nervös. Jag svär. Men det är normalt. Jag förväntade mig inte att de skulle sjunga mitt namn hela matchen så jag var väldigt nervös. Kanske att det inte syntes, men det var jag. Mottagandet var otroligt. Jag är här för att vinna matcher, hjälpa laget och ta klubben tillbaka dit den förtjänar att vara.”

"Jag förväntade mig ett, men inte två mål. Självklart är jag glad över att göra mål, det ska jag inte förneka - men det viktigaste är laget. Laget spelade på en hög nivå och under större delen av matchen visade vi en mogen intelligens, så det är jag stolt över. Alla vet att fotbollen här i England är annorlunda mot alla andra delar av världen. Jag har spelat överallt och ärligt talat är England den mest speciella ligan."

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen