post image

Jadon Sancho om landslagsnobben

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho ger en kommenterar om det faktum att han återigen exkluderades från Gareth Southgates landslagstrupp. 

Sancho och Rashford blev båda syndabockar då de ihop med Saka brände sina straffar i EM-finalen mot Italien sommaren 2021 och de hade båda sedan svaga säsonger för Manchester United. Duon har inte spelat för landslaget på ca ett år, men båda har fått ett uppsving i form och hade chansen att bli uppringda till Englands matcher mot Italien och Tyskland.

Så blev dock inte fallet. Rashford är tyvärr skadad och kan inte delta och Jadon Sancho fick nobben. Efter gårdagkvällens match mot Sheriff – där han blev målskytt – pratade han om att återigen exkluderas.

 

"Ja, 100% (så är målet att bli kallad till landslaget). Det är ett av mina mål. Det är synd att jag inte blev uttagen, men jag måste bara fortsätta fokusera på mig själv och fortsätta jobb hårt vecka in och vecka ut och det är vad jag kommer att göra" sa Sancho.

Gareth Southgate pratade i samband med presentationen av truppen och han lämnade ändå VM-dörren öppen för spelare som Rashford och Sancho.

"Det fanns vissa spelare som vi ville involvera den här gången, men med det sagt så betyder det inte att det är slutet för andra som inte är involverade nu. Marcus Rashford tex har visat uppmuntrande tecken på sistone. Han är en spelare vi känner väl till, så om han kan prestera på en hög nivå under de kommande veckorna så kommer vi såklart att överväga honom."

"Vi har ett antal spelare - inklusive Ben Chilwell, Luke Shaw, Harry Maguire och Kalvin Phillips, som inte spelar mycket för sina klubbar just nu. Det är inte idealiskt, men vi känner att de har varit och kan fortsätta vara viktiga spelare för oss. Det är inte en perfekt situation, men det är fortfarande mycket fotboll som ska spelas innan Qatar.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Fast vi får inte glömma att Sancho är fortfarande jojo, även hans dalar är inte lika djupa som dom var ifjol. Kommer han inte med till detta VM, får United bara vara glada över. Säsongen är lång och intensiv och spelarna får ingen vila efter VM. Samma sak gäller förstås Rashford. Att Maguire och Shaw spelar VM, har ingen större betydelse.
   Värre blir det om Varane, Martinez, Casemiro, Eriksen, Bruno och Antony skadar sig under VM. Dessa spelare är i dagsläget svårare att ersätta.

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen