post image

Italienska storklubben följer kontraktssituationen kring Eric Bailly

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Eurosport så kan ännu en Manchester United-spelare vara på väg mot Italien och staden Milano. 

Eric Bailly har i sommar bara ett år kvar på kontraktet med Manchester United och nyligen verkade det som att en förlängning var på tapeten, men än så länge har ivorianen inte skrivit på.

Efter att Manchester United spelat mot Milan i returen av Europa League-åttondelen i mars månad så förekom rapporter från både trovärdiga och mindre trovärdiga källor om att Bailly var ”rasande” över att han inte tagit plats i startelvan i den matchen och att han var redo att backa från kontraktsförlängningen.

Sky Sports citerade i samband med det en nära vän till mittbacken, som sa:

 

"Eric älskar klubben och fansen. Hans familj är stadgad i Manchester och han hade inte velat något hellre än att tillbringa resten av sin karriär på Old Trafford. Men han känner att klubben varit väldigt respektlös mot honom och har har helt enkelt fått nog"

"Han känner att oavsett vad han gör, så kommer han aldrig vara förstavalet för Ole. Och han inser nu att han är för bra och för ung för att spendera sin tid på bänken."

Nu skriver Eurosport att Inter bevakar situationen kring Bailly inför sommarens fönster. Och om Inter skulle göra slag i saken och lyckas värva 26-åringen så ansluter han till en växande skara av Unitedspelare som bytt Manchester mot Milano de senaste åren - Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Ashley Young och också Matteo Darmian, även om han tog en sväng förbi Parma först.

Källa: Eurosport

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Juventus
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen