post image

Ighalo om hur affären gick till

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo berättar om hur turerna gick inför hans nu bekräftade lån till Manchester United. 

United fick – om än inte sitt förstaval – in en anfallare som kan bredda den glesa offensiven då man under fönstrets sista timmar gjorde klart med Shanghai Shenhua om ett lån av den f.d Watford-anfallaren Ighalo. 30-åringen har nu landat i Manchester och checkat in på spelarhotellet The Lowry och i en intervju berättar han om att affären var oviss in i det sista.
”Det har varit hektiskt. Jag pratade med Manchester Uniteds högsta chef Ed Woodward några dagar innan. Sedan var det helt tyst på torsdagen och jag fick känslan av att ingenting skulle hända. Men plötsligt mitt på fredagen så började saker hända. Då var klockan 23.00 i Shanghai. Det var hektiska affären på telefon och alla i Shanghai var tvungna att vara uppe till klockan sex på morgonen.”
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Du litar på Ole säger du?
   Men vad är det som säger att Ole har något med denna värvning att göra med?
   Han borde ha det, förstås, då han sägs vara Uniteds manager, men jag är inte så säker på att Ole har sagt att ”Ighalo ska vi ha, annars får det va”…

   26
   0
    1. Xinpei: Ja, Jensen gav ett bra svar. Det är du som formulerar dig åt helvete fel. Man skriver inte ”Jag litar på Ole fullt ut, men, tror inte alls på den här panikvärvningen” ifall man inte tror Ole ligger bakom värvningen. Vad har ”men” och ”Ole” med saken att göra i så fall? Varför ens nämna honom? I övrigt; jobba med dina likes! Du når snart 50!. Maguire, James samt AWB; Bästa värvningarna genom tiderna.

     49
     1
 1. Svårt att tro att Ole hade så mycket med denna värvning att göra, känns som ett panikdrag från klubben, som med så mycket annat. Men med det sagt hoppas jag verkligen han kan leverera några baljor. Jag kräver inte Van Persie klass, men bättre än vad vi har nu iaf.

  2
  0
 2. Är otroligt svårt att förutse hur lyckad denna värvningen kommer bli. Tyvärr så har många av Uniteds namnkunniga värvningar misslyckats kapitalt. Antar att Martial flyttas ut på vänsterkanten där han troligtvis trivs bättre.

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen