post image

Ian Wright om topp-fyra-racet i Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Chelsea skickade direkt till din email.

Ian Wright tippar vilka lag som har bäst chanser att sluta topp-fyra nu när Premier League-säsongen går in i sin slutspurt. 

Manchester City går mot ligaguld, men de tre Champions League-platserna bakom är det hård kamp om. Manchester United ligger alltjämt på andraplats med Leicester bara en poäng efter sig. Chelsea har just nu fjärdeplatsen, men ligger sex poäng bakom United och West Ham jagar tätt bakom Chelsea.

Den gamle Arsenal-anfallaren Ian Wright tror att Chelsea – som har en imponerade svit på 14 matcher utan förlust sedan Thomas Tuchel ersatte Frank Lampard – kommer att ta en av de där dyrbara platserna, men känner sig osäker på huruvida Leicester kommer att klara av det.

"Jag tror inte att Leicester är garanterade. De är i en liknande situation som den de befann sig i förra säsongen och jag känner bara att samma sak kommer hända igen. De kommer vara upp till dem. Kan de dra lärdom av vad som hände?"

"Manchester United är så inkonsekventa. Jag satsar på Chelsea just nu. De är just nu inne i en bra svit. Jag tror inte man kan räkna bort Liverpool med tanke på kvalitén de har i laget. West Ham var tvungna att vinna den där matchen (mot Arsenal). Vi vet inte vad som kommer hända med Leicester. Kanske att de kommer satsa mer på FA Cupen. Och som sagt, Liverpool kan inte räknas bort. De kan fortfarande rädda sin säsong. Jag tror inte West Ham kommer fixa att ta en topp-fyra-plats. Vid det här stadiet av säsongen så måste man vinna matcher och därför känner jag mig orolig för både West Ham och Everton."

"Jag är osäker på om de kommer att fixa det. Och med tanke på Tottenhams lag så vore det nästan kriminellt om de inte lyckades. Och det tror jag inte att de kommer att göra. Men tittar man på Chelsea, deras manager och hur han har enat laget - de släpper inte in mål och de har kapaciteten att göra mål."

"Tittar man på vad Chelsea har så tror jag de kommer vinna alla matcher de har kvar, förutom kanske mot Man City. Sättet som de spelar, passar runt och rör sig - nu handlar det bara om att anfallet måste klicka. Om det kan ordna upp sig så tror jag verkligen att de kan överta Liverpool, för då har de allt. De ser väldigt imponerade ut förutom just bristen på mål."

Källa: Metro

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Chelsea senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Detta var ju ingen svår tips av dig, då det är den samma som ställningen är just nu.
   Men jag tror som Ian Wright att Leicester kommer balla ur, precis som ifjol.
   Frågan är inte vem som vinner PL, utan vilka tar platserna 2-4.
   Tuchel har fått bättre ordning på Chelsea än vad Lampard klarade av, därför tror jag att dom kniper andraplatsen.
   United fixar, som ifjol, tredjeplatsen.
   Fjärdeplatsen kommer stå mellan Leicester, Tottenham och Liverpool. Får Liverpool bara ordning på sitt försvarsspel, kommer dom klättra och fixa sista CL-platsen.
   Mitt tips:
   1st ManCity
   2nd Chelsea
   3rd ManUtd
   4th Liverpool

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen