post image

”Hollywood nästa för Ronaldo efter den där skådespelarinsatsen”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Graeme Souness och Joe Cole skämtar om det faktum att Cristiano Ronaldo försökte (?) sno Bruno Fernandes mål. 

Bruno Fernandes blev stor matchhjälte då Portugal slog Uruguay med 2-0 i VM. Vid det första målet uppstod dock stor förvirring när Cristiano Ronaldo gick upp för att möta Fernandes inlägg med pannan – bollen gick i mål och Ronaldo firade som en galning.

Men på reprisbilderna kunde man se (väl?) att Ronaldo inte rörde bollen och att Fernandes inlägg gick rakt in i mål. Den officiella matchtavlan ändrade från Ronaldo till Fernandes som målskytt och Graeme Souness och Joe Cole, som jobbade med sändningen för ITV, skämtade om att Ronaldo har en hägrande Hollywood-karriär:

"Han lär önska att han inte klippet sig i morse. Jag tittar på reaktionen och om han inte rörde bollen så är det väldigt bra skådespel" sa Souness.

Och Hollywood nästa, sa Cole: "Hans reaktion antyder att han vet att han röde bollen, men jag har inte sett någon kameravinkel som visar att han definitivt gjorde det. Det lär bli en intressant konversation mellan honom och Bruno. Han (Bruno) tajmade Ronaldos löpning till perfektion. Jag kan inte se att han rör bollen - inte ens på repriserna i slow motion. Han är definit ämnad för Hollywood om han inte rörde den."

Bruno Fernandes själv var också osäker efter matchen, men hävdade ödmjukt att det inte spelar någon större roll vem som gjorde målet.

"Jag firade som om det vore Cristianos mål. Det verkade som om han hade rört bollen. Min avsikt var att slå ett inlägg till honom. Vi är glada över segern oavsett vem som gjorde mål. Det viktigaste är att vi nådde vårt mål att ta oss vidare till nästa runda."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen