post image

Hojlund: Jag och mina lagkamrater står bakom Ten Hag

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rasmus Hojlund menar att omklädningsrummet står bakom sin manager, trots motgångarna. 

Inget går Uniteds väg den här säsongen. Man såg ut att vara på väg mot en positiv kväll på Parken i onsdags efter att man tagit ledningen med 2-0 mot Köpenhamn, men sedan blev Rashford utvisad ca halvtimmen in i matchen och Köpenhamn lyckades till slut vinna med 4-3.

Det sätter United i en väldigt svår situation. Man ligger sist i gruppen med två omgångar kvar och då ska man möta Galatasaray borta och Bayern München hemma. Pressen på Erik ten Hag är massiv. Och han börjar ifrågasättas. Men Rasmus Hojlund – som gjorde två mål mot sin gamla klubb i onsdags – menar att både han och lagkamraterna står bakom holländaren.

"En väldigt bra coach. Han bryr sig om varenda liten detalj och han hjälper mig mycket, ger mig mycket självförtroende och supportar mig. Jag tror att varenda spelare i omklädningsrummet står bakom honom. Jag hoppas det bara är en tidsfråga innan vi vänder vår säsong. Den första halvtimmen (mot Köpenhamn) var bland den bästa fotbollen vi spelat hittills den här säsongen."

"Inte så bra. Det var en speciell match för mig. Det var trevligt att göra två mål, men med det sagt så var det synd att vi fick ett rött kort för vi spelade väldigt bra under de första 20-25 minuterna. Vi behöver lite tur nu. Vi missar de små sakerna."

"Det var väldigt speciellt för mig att höra FC Köpenhamns hymn innan matchen, men nu spelar jag för Manchester United och det är laget jag hoppas vinner varenda match. Det är irriterande och frustrerande (att göra mål som inte leder till seger) men jag kan inte göra mycket åt det. Sån är fotbollen."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Tränaren kan sätta upp en taktik som ska följas och spelarna som ska spela matchen men mycket mer än så gör inte tränaren när matchen är igång. Såklart att de ska stå bakom tränaren så de själva slipper den största delen av kritiken som borde ligga på dem. Spelarna tar inte ansvaret och gör inte sitt jobb som de är (över-)betalda att göra. ten Hag missar inte passningarna, han står inte bakom besluten spelarna gör på planen och han är inte den som lunkar hemåt på halvfart.

  Tyvärr men kritiken är inte helt 100 berättigad. Uttagningarna däremot görs av ten hag och där måste det bli förändring men ser han inte på träningen vad han vill av en viss spelare så platsar inte heller den spelaren om han vill köra sin taktik. Är det däremot en spelare med ”stort” namn men är ur matchform så bör han heller inte spelas (host.. Rashford t ex).

  In i en ny tränarkarusell där vi ska byta ett halvt lag åter igen ger oss en säsong, kanske två. Sedan är vi tillbaka till att sparka tränare åter igen. Av alla dessa tränare så har ingen ”lyckats” medans spelarna går säkra från den kritik. När är det okej att låta spelarna sluta arbeta för de vill ha en ny tränare? Sabba en säsong och tilliten till sig själva och laget. Vi har haft stora namn på tränarbänken men ingen har lyckats, går det verkligen att skylla allting på tränaren?

  Tyvärr så behöver vi tid. Tid som vi inte har. Tid som inte ges. Kanske snart så har vi en ny tränare och alla är lyckliga igen.. Tills vi inte är det längre.

  4
  0
  1. Det är inte ofta jag håller med dig i det du skriver, men här ska jag vara ärlig och säga att jag är helt med dig.
   Tycker mer eller mindre exakt som du skriver. Just dessa bitar är klockrena.
   ”Tränaren kan sätta upp en taktik som ska följas och spelarna som ska spela matchen men mycket mer än så gör inte tränaren när matchen är igång. Såklart att de ska stå bakom tränaren så de själva slipper den största delen av kritiken som borde ligga på dem. Spelarna tar inte ansvaret och gör inte sitt jobb som de är (över-)betalda att göra. ten Hag missar inte passningarna, han står inte bakom besluten spelarna gör på planen och han är inte den som lunkar hemåt på halvfart.

   In i en ny tränarkarusell där vi ska byta ett halvt lag åter igen ger oss en säsong, kanske två. Sedan är vi tillbaka till att sparka tränare åter igen. Av alla dessa tränare så har ingen ”lyckats” medans spelarna går säkra från den kritik. När är det okej att låta spelarna sluta arbeta för de vill ha en ny tränare? Sabba en säsong och tilliten till sig själva och laget. Vi har haft stora namn på tränarbänken men ingen har lyckats, går det verkligen att skylla allting på tränaren?”

   Just detta är så tröttsamt för mig att se på. Hur tränaren alltid får stå som syndabocken, medan spelarna som varit där länge alltid slipper undan skiten de ställer till med. SPELARNA gör inte sitt jobb, de joggar runt som överbetalda primadonnor och tror de är värsta stjärnorna för att de spelar i Man United, de är orädda för de är säkra mot allt.
   Nej men ge alla ett 5års kontrakt, en lön på 4 miljoner i veckan så blir alla supermotiverade att jobba hårt! jävla clowner!

   4
   0
   1. Jäkla gott att vi är på samma våglängd över detta. Såklart ska inte ten Hag gå helt utan skuld men de ”överbetalda primadonnorna” (som du så korrekt benämner det) måste göra sitt jobb.

    Är taktiken att arbeta hårt för att fånga upp bollarna högt upp i banan, så måste de också arbeta i den mån som tränaren säger till dem. Annars fallerar hälften av taktiken. Oavsett vad man tyckte om Rangnick så hade han rätt att det går inte spela med 9 spelare som följer taktiken vid press spel utan hela laget måste stå enade. Fan för 4 miljoner i veckan skulle jag spy varje gång jag går av planen av utmattning.

    2
    0
  2. Vi behöver bli BETYDLIGT bättre på att bli av med spelare under transferfönstren som inte håller måttet varesig mentalt eller kvalitémässigt också.
   Står mer bakom ten Hag än vad jag är kritisk till honom, fast en del av problemet (som flera av våra tränare haft), är att spela spelare konstant som inte håller måttet och/eller ibland spela dem ur position när det finns tillgängliga spelare på bänken som hör hemma på positionen i fråga. Detta ligger på tränarens ansvar. Sedan är det anmärkningsvärt att ten Hag inte har några förklaringar till varför laget helt ändrat spelstil sedan förra säsongen som nu inte är hans spelsätt öht…
   Därför ställer jag mig frågande till hur mkt tränaren egentligen har att säga till om, när samma problem tillslut uppstår oavsett manager – och att de inte har något att säga om det under intervjuerna.
   Problemen ligger djupt om man frågar mig.
   Jag anser att Glazers behöver bort och att en genuint fotbollsälskare som är kapabel att driva en världsklubb som United både sportsligt och ekonomiskt, vet vilka som behöver anställas för att nå målen om absoluta toppen, med antingen ten Hag vid rodret eller någon annan, om man anser det.
   Men att göra om från grunden och bli av med allt dödkött (Glazers inkl), det tror jag måste göras för att United ska ta sig ur den här decennie-långa misären helt och hållet.

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen