post image

Hojlund: Jag är ett stort Manchester United-fan

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rasmus Hojlund medger att det vore en dröm att spela för Manchester United. 

Manchester United har länkats med tunga namn för anfallspositionen inför sommaren – Harry Kane och Victor Osimhen tros toppa önskelistan, men Goncalo Ramos, Dusan Vlahovic och Mohammed Kudus är också spelare som nämnts. Men Ekstra Bladet menar att United också har ett konkret intresse i Atalantas unge anfallare Rasmus Hojlund.

20-åringen – som signade av Atalanta från Sturm Graz för £15 miljoner förra sommaren – fick rubrikerna då han satte ett hattrick i Danmarks EM-kval mot Finland i torsdags kväll och många storklubbar – bl.a Arsenal, Newcastle, Inter, Milan och Juventus – sägs nu bevaka honom inför sommaren. Men United kan ha en viss fördel i racet.

"Nu när du frågar så kommer jag inte dölja det faktum att jag är ett enormt Manchester United-fan. Så personligen vore det en av de största sakerna för mig (att spela för United). Såklart betyder inte det att jag skulle tacka nej till andra stora klubbar om erbjudanden skulle dyka upp" säger Hojlund.

Hojlund sägs ha en utköpsklausul på £44 miljoner, men enligt dansk media är Atalanta öppna för att sälja för runt £31 miljoner.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen