post image

Herrera om Alexis fiaskoartade Unitedkarriär

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ander Herrera pratar om varför Alexis Sanchez floppat så totalt i Manchester United. 

Alexis kom till United som en av Premier Leagues bästa spelare efter åren i Arsenal, men sedan flytten har karriären störtdykt. Ander Herrera – numera i PSG – reflekterar över vad som gick snett. Utan framgång.
”Ibland finns det ingen förklaring till varför saker händer i fotbollen. Alexis är ett sånt exempel. Han kom från Arsenal, där han brukade vinna matcher på egen hand. Jag minns att jag brukade titta på honom eftersom Arsenal var våra rivaler om titlar och topp-fyra. Jag såg dem ligga under i matcher med 0-2 och Alexis gjorde två mål och sedan vann de matchen. Han brukade göra matchavgörande mål.”
”Det är ett bevis på att det inte alltid finns en förklaring till saker inom fotbollen. Hur kan en spelare som ett par månader innan var den överlägset bästa spelaren i en storklubb som Arsenal komma till United och inte prestera? Jag har ingen förklaring.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. -Sitter inte ihop med de andra i matsalen.
  -Har ingen relation med någon annan United spelare som ”vänner utanför planen”.
  -Enbart skadad så ingen par träning ihop med de andra spelarna = blidas ingen relation.
  -Spelade för Arse-nal som inte ville ge honom den lönen han sökte, så besviken drog han till en annan klubb = noll hjärta för Manchester United.
  -Spelade för Arse-nal under åren då vi var på ungefär samma nivå, därav ”vi mot dom”-mentalitet som inte släppte när han kom till den fantastiska klubben Manchester United. Sökte därav ingen nära relation med de andra spelarna.
  -Sitta på högst lön utan att spela eller ens befinna sig i klubben = alla andra pekar finger åt dig bakom din rygg.
  Ighalo’s drömklubb är Manchester United, därav gör han allting han behöver för att få stanna. Han ser till att relationer med andra spelare är topp. Han kan få en betydligt högre lön om han skiter i förlängningen och går tillbaka till Kina men han valde att INTE göra det = respekt från andra spelare.
  Slickar hellre en toalett ren i ett allmänt utrymme snarare än att se Sanchez en gång till i Manchester Uniteds tröja. ALDRIG. MER. Egentligen hade hela denna texten varit en lång svordom, men då blir man väl bannad 🙂

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen