post image

Hargreaves: Hade varit perfekt för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Owen Hargreaves säger att Timo Werner hade passat Manchester United perfekt, men att Chelsea gjort ett statement med värvningen. 

Både Manchester United och Liverpool har varit starkt länkade med Timo Werner, men det är nu istället Chelsea som inom kort förväntas säkra affären som tar den tyska succéanfallaren till Premier League.
Enligt trovärdiga källor som Sky Sports och BBC är Chelsea överens med Werner och Leipzig, kommer betala mellan £49 – £53 miljoner och har erbjudit spelaren ett kontrakt värt £200 000 i veckan.
Den f.d United-mittfältaren Owen Hargreaves säger att Werner hade varit en perfekt värvning för United:
”Nå, jag tycker han är perfekt. Han hade varit perfekt för United också, men det är en briljant värvning av Frank Lampard. En bevisad målgörare. Men jag är nyfiken på att se hur han passar med Tammy Abraham, för jag älskar Tammys spel. Så kanske att Timo Werner kan spela på vänsterkanten ibland, men de har många spelare på den positionen med Hudson-Odoi och Pulisic. Men det är en fantastisk värvning för Chelsea. Jag tror de behövde göra ett statement och det har de gjort.”
Werner medgav nyligen i en intervju med Sky Sports att han som grabb drömde om att spela för United.
”Som liten grabb så drömmer man alltid om storklubbarna. Tidigare var det Manchester United. Under Sir Alex Ferguson så hade de stora spelare och vann alltid. Som liten grabb vill man alltid till lagen som vinner.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen