post image

"Han bestämmer sig alltid i sista sekunden"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Mason Greenwood är en superavslutare med mycket bra beslutfattningsförmåga. "Han avgör det där i sista sekunden."

Manchester Uniteds senaste guldklimp från akademin går under namnet Mason Greenwood och den nu 18-årige anfallaren har verkligen fått ett genombrott i A-laget denna säsong. Bl.a så kom han in från bänken och räddade en poäng mot Everton och i matchen mot Newcastle stänkte han in ett riktigt snyggt mål från straffområdeslinjen.
Ole Gunnar Solskjaer har tidigare sagt att Greenwood är en av de mest naturligt begåvade avslutare han någonsin sett och nu har han pratat om honom igen. Denna gång i UTD Podcast.

"Att göra mål kommer så naturligt för honom och det han gjorde mot Leighton Baines (kvitteringen mot Everton) gjorde jag också 2006! Jag har gjort några såna mål och nu är det Mason som gör det. Om försvararen stänger ihop benen så skruvar han den upp i krysset istället. Han ändrar sitt beslut i sista sekunden från att tänka att jag skruvar den till att jag sätter en tunnel."
"Jag tror inte han själv vet (vilken som är hans bästa fot). Han slår straffar med sin höger och frisparkar med sin vänster."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen