post image

"Han är The Real Deal"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Chelsea och Everton-spelaren Pat Nevin jämför Marcus Rashford med självaste Thierry Henry. 

Marcus Rashford slog igenom stort redan i sin debut för Manchester United vintern 2016, men det är nog först denna säsong han verkligen tagit klivet och blivit både en stor ledare och målskytt för Manchester United. Den nu 22-årige anfallaren har redan gjort 14 ligamål och ligger därmed på delad andraplats i skytteligan tillsammans med Ings och Aubameyang och den f.d Chelsea och Everton-spelaren Pat Nevin får Henry-vibbar – då Rashford utgår från kanten.
”Jag har pratat i två-tre år om Rashford och jag har låtit som en skiva som hakat upp sig – spela honom inte som center, han är inte en center-forward.”

"Det fanns en period då alla sa att det var hans position. Absolut inte! Han är otroligt bra när han får komma in kanterna så som Thierry Henry brukade göra. I matchen mot Norwich så var det otroligt att se. Han gjorde små petningar, trix, vändningar och hade kontroll över allting och allting hade ett syfte. Hans snabbhet är otrolig. Helt i kontroll över sig själv."
"Han är ingen ung man längre, nu är han ett rutinerat proffs. Man ser honom inte längre som ett stor talang för framtiden. Så är det inte längre. Nu är han inte en unge längre. Han är ett rutinerat proffs. Man ser honom inte som en stor talang för framtiden. Nu är han "the real deal."
 
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen