post image

Håland Sr besöker United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så har Alf Inge Håland varit på besök på Carrington för att spana in faciliteterna - något som förstärker spekulationen kring en potentiell flytt till Manchester United. 

Det ryktas allt mer om att Manchester United vill värva Erling Braut Håland – Red Bull Salzburgs norske 19-åring som gjort succé i höstens Champions League-spel, med sju mål i turneringens gruppspel hittills.
Enligt journalisten David Ornstein på The Athletic så har nu hans far Alf Inge Håland varit och besökt Manchester Uniteds träningsanläggning, Carrington. Samma tidning skrev tidigare i veckan att Ole Gunnar Solskjaer har satt en dedikerad scout vid namn Simon Wells, på att punktermarkera Håland under hösten. Men Solskjaer känner ju också spelaren sedan tidigare – eftersom han hade honom i Molde innan det bar av till Salzburg respektive Manchester United och den norska tidningen Dagbladet rapporterade i veckan att Solskjaer bestämt sig för att han vill ha Håland till United.

Erling Hålands far Alf Inge har också en spelarkarriär bakom sig. Han representerade bl.a Nottingham, Leeds och Manchester City - men en historia med två av Uniteds rivaler är inget som kommer påverka sonens val av nästa klubb.
"Han var Leeds-fan och City och Nottingham Forest-fan - han följde ju mig. Men så gör man när man är ung. Det är olika saker att vara supporter och att ha ett jobb, men ja han föddes i Leeds" sa Håland Sr tidigare i november.
Enligt ryktena så kan United försöka värva Håland i januari i en deal som sedan innefattar att man lånar tillbaka honom till Salzburg under resten av säsongen.
Källa: The Athletic

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen