post image

Greenwood: Mina två största förebilder

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mason Greenwood förklarar vilka de två största idolerna och inspirationskällorna är. "Han är en fantastisk målgörare och det vill jag också bli" säger 18-åringen. 

Greenwood är en av de starkast lysande unga spelarna och han har tagit vara på chanserna han fått i förstalaget under hösten, med flera avgörande mål. I en intervju med Daily Mail förklarar han vilka de två största inspirationskällorna och idolerna är:
”Det måste vara Rooney. Och även den brasilianska Ronaldo. De har alltid stått ut för mig och jag har alltid sett upp till dem. Ronaldo var ju ganska länge sedan, men min pappa brukade visa mig klipp på honom.”
”Rooney är en så fantastisk målgörare och det är vad jag vill bli. Man måste ha en förebild. Men jag har faktiskt aldrig träffat honom. Jag har sett hans matcher och highlights på Youtube. Förhoppningsvis får jag träffa honom någon dag.”

Ole Gunnar Solskjaer har anammat den där klassiska Unitedmentaliteten med att alltid ge unga spelare chansen, satsa på akademin och ha målsättningen att involvera egna produkter i varje match.
"Managern är en väldigt trevlig person" fortsätter Greenwood."Han var ju också en väldigt bra målgörare i United och jag känner till det. Jag har sett honom spela. Han är en väldigt bra manager enligt mig. Jag har så många förebilder runtomkring mig och Ole är en av dem. Jag vill följa i hans fotspår."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen