post image

”Glazers bryr sig inte om Manchester United som vi spelare gör”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo går till attack mot Manchester Uniteds amerikanska ägarfamilj. 

Den där häpnadsväckande intervjun som Cristiano Ronaldo valt att göra med Piers Morgan skakar om Manchester United och fotbollsvärlden. De första snuttarna läckte ut under söndagskvällen – där han bl.a säger att han inte har någon respekt för Erik ten Hag, att United inte utvecklats sedan Sir Alex lämnade och att klubben stannat i tiden.

Under måndagskvällen läckte nya bitar ut. Och det kommer troligen eskalera under onsdagen och torsdagen då den 90 minuter långa intervjun sänds i sin helhet. Under klippen som publicerades sent igår kväll går Ronaldo b.la till attack mot Glazer-familjen.

 

"Glazers bryr sig inte om klubben. Jag menar som professionell sport, eftersom Manchester är en klubb med starkt marknadsvärde så kommer de att tjäna pengar på marknadsföringen, men de bryr sig inte om de sportsliga - det är min åsikt."

"Nej aldrig. De ger all makt till VD:n och sportchefen" svarade Ronaldo på frågan om han någonsin pratat med ägarna. Morgan frågade sedan om Ronaldo anser att fansen har rätt att känna vrede mot Glazer-familjen:

"Fansen har alltid rätt. Fansen borde veta sanningen. De borde veta att spelarna vill klubbens bästa. Jag vill klubbens bästa, det var därför jag kom tillbaka. Jag älskar den här klubben. Men det finns några saker inom klubben som förhindrar att United når toppnivå som City, Liverpool och nu till och med Arsenal. Det är komplicerat. Enligt mig kommer det bli svårt för Manchester (United) att nå toppen under de kommande två, tre åren."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Det vet vi mr Ronaldo. Fortsätt och låt sanningen komma.. kända hela tiden att det är något som dra tillbaka klubbens utveckling. Alltid undra varför lyckas aldrig en tränare i united.. dom köper ju spelare hela tiden för miljarder ..byter tränare varannan sesöng utan framgång. Hoppas bara att vi är i rätt spår dena gång och klubbens utvecklas på rätt sätt

  20
  2
 2. Det han säger här är att solen är rund.
  Alla vet det, han visste de också när han skrev på.
  Det är alltså ingen chock att United har missköts i flera år.
  Dock så kan man förändra klubben, något vi tom se glimtar av men hör mer sällan då Ronaldos negativa rubriker själ uppmärksamheten, något han vet och vill göra då han inte kan prestera på plan så måste han få stjärnglans någon annanstans, via hans legacy rent medialt.
  Det han gör nu är att medvetet skada klubben!
  Riv kontraktet och ge Phil Jones nr 7

  6
  21
 3. Är du en pajas på riktigt? Ronaldo gör detta tack vare hans kärlek till klubben. Hans historia började redan förra säsongen med Ole och sedan Rangnick och nu ETH. Han vill att klubben ska lyckas och vara i världstoppen, men med nuvarande ledning och ägare är det inte möjligt! Det är precis det som han försöker förmedla till fansen, för det är fansen (marknaden) som gör att Glazers fortsatt kan stjäla pengar från klubben. Skulle fansen däremot börja protestera kommer huvuden att börja rulla… vilket är nödvändigt för att klubben ska ta sig tillbaka till toppen.

  VIVA RONALDO!

  18
  8
  1. Men är du go eller? Ronaldo gör detta för kärleken till sig själv, inte för någon annan. Allt han gjort i sitt liv är för honom själv. Han är en tönt, han bara upprepar sådant som varit uppenbart sen Glazers kom till klubben. Tror du alla protester som varit under alla år bara gjorts på skoj, för att fansen har tråkigt och bara vill göra något för sakens skull. Vakna för i helvete och inse att Ronaldo har insett att han är påväg att bli en föredetting och att han gör allt för att vara lite relevant igen. Hans ego är sårat för att han blir petad och är för dålig för att få spela.

   6
   17
    1. Haha! Det är ju de!
     Du tillåter alltså han va större klubben då med den logiken!
     Han kan muntligt håna din klubb, dess tränare och andra legendarer för han har mer titlar och har varit världens bästa spelare?

     Som sagt, klockrent!

     0
     1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen