post image

Giggs: Ole har oturen att jobba i Klopp/Pep-eran

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryan Giggs säger att Ole Gunnar Solskjaer behöver långsiktigt förtroende, men att han har oturen att jobba i en tid då rivalerna leds av mästerliga managers som Jurgen Klopp och Pep Guardiola 

Ole Gunnar Solskjaer inledde så bra när han tog över United. Han var då inte tänkt som annat än en interimtränare, men de initiala framgångarna gjorde att ledningen gav honom jobbet som permanent manager. Och då började fallet. Nu verkar dock konsensus vara bland både ledning och initierade f.d spelare att Solskjaer behöver förtroende och tid för att lyckas bygga United slagkraftigt igen.
"Det är ett tufft jobb just nu" säger Ryan Giggs. "Under de senaste fem åren har United haft en mix av Sir Alex, David Moyes, Louis van Gaal och Jose Mourinhos spelare. Ole försöker få Manchester United tillbaka dit klubben brukade vara, genom att välja unga hungriga spelare - som Dan James, Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire. Men han har oturen att vara i samma era som Jurgen Klopp och Pep Guardiola."
"Klopp är inne på sitt fjärde år med Liverpool. Pep etablerade Man City under samma tid. Mauricio Pochettino har haft många år med Spurs. Ole måste också få tid. Man behöver den där tiden för att sätta sin prägel på laget och få dem att spela så som man vill. Men huruvida managers får den tiden i dagens fotboll är en annan sak."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. T.ex insatsen igår, så fanns inget ljus i tunneln och inte ett enda skott på mål. Och sedan skylla på att man skulle ha haft straff (???), menar Olé att det är straffar vi ska förlita oss på för att vinna våra matcher??? Behöver vi inte spela mer fartfyllt, mer kreativt, mer strukturerat, skapa fler chanser, pressa mer framför offensivt straffområde och underhålla våra fans???

   4
   0
 1. Man kan inte skylla allt på Olé, men hans intervju efter matchen igår alltså…
  Man kan ibland undra om Glazers har bestämt i förväg vad managern ska säga i intervjuerna vid motgångar. För de här ursäkterna som komme, känns alldeles för pinsamma för att det ska vara Olés egna ord. Oavsett vad, det är inte lätt att lyckas när ingen av Sir Alex efterträdare fått etablerad uppbackning (förutom finansiellt, som inte har spenderats på rätt sätt), det är där vi behöver bli bättre och få in folk som vet hur en världsklass-fotbollsklubb ska skötas! Sedan får de (med den nya etablerade sportchefen i spetsen) avgöra om Olé har vad som krävs eller inte. Om inte, ta in någon som har en klar idé och sedan värva in spelare utefter den idén.
  Glazers och Woodward OUT!

  1
  0
    1. Ante,
     Av dessa 5 spelare har Ole kunnat påverka.
     Herrera valde att inte förlänga. Han kanske kände att det kommer gå utför för United så länge Ole är chef.
     Lukaku och Mkhitaryam kände på sig att lika bra att dra, för nån speltid kommer man ändå inte få.
     Tom Sanchez har gjort mål i Inter i sin första tävlingsmatch. Förstår du vart jag är på väg? Det är inte nödvändigtvis fel på spelaren när/om dom misslyckas. Det är i vårt fall fel på United på att vissa spelare kommer aldrig att lyckas.
     Tom Lecester spelar bättre utan Maguire. Så dom har ca en miljard i banken och spelar ett spel som är bättre utan sin fd stjärnback.
     Personligen tror jag att Maddison kommer fundera länge om han vill skriva på för oss. Först kommer hans agent se till att han, åtminstone, fördubblar lönen 5 år framåt, innan han skriver på.

     1
     1
 2. Det var fan det dummaste jag har läst! Att ha otur att dessa mästartränare är här samtidigt…
  Vad fan har Liverpool och City göra med att vi ligger 10:a?! Styr de lag som West Ham, Bournmouth, Crystal P, Leicester m.fl, och boostar dessa för att slå oss eller???
  De är vi SJÄLVA som satt oss i skiten! Det har INGET med något annat lag att göra!

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen