post image

Gazzettan: United bevakar Kumbulla

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport så är Manchester United en av flera Premier Leauge-klubbar som bevakar Veronas unga mittback. 

Ännu en ung mittback länkas med United – Veronas 20-årige Marash Kumbulla. Spelaren gjorde debut i förstalaget under 2018 och har sedan dess varit en regelbunden kugge. Under säsongen har han gjort 17 framträdanden i Serie A och fått hyllningar för sitt stabila spel och enligt Gazzetta dello Sport så har nu flertalet storklubbar fått upp ögonen för honom.
Tidningen skriver att Manchester United, Manchester City, Liverpool och Borussia Dortmund alla bevakar hans utveckling inför sommarens transferfönster och att man skickat scouter för att följa honom. Enligt rapporten förväntas Verona vilja ha omkring £25 miljoner för att släppa honom – ett pris som dessutom kan komma att stiga mellan nu och sommaren, skriver tidningen.

Även om inte mittbacken är det största akutområdet så råder det frågetecken om flera spelare. Chris Smalling verkar trivas i Roma och kan sannolikt stanna permanent, Marcos Rojo har lånats ut till Estudiantes och tros inte ha någon långsiktig framtid i Manchester United och Phil Jones har varit regelbundet skadad sedan 2011.
Harry Maguire, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe och Eric Bailly (som också är skadad oroväckande ofta) är de fyra befintliga mittbackarna som lär vara att räkna med på lång sikt.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen