post image

Fred: Solskjaer kommer bli en av de stora

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred säger att Ole Gunnar Solskjaer har förutsättningar att bli en av de coacherna inom fotbollen. 

Solskjaer kom till United med ett glest CV vintern 2018 och var bara tänkt att leda laget till slutet av säsongen, men han gjorde succé under sina första månader och belönades med ett kontrakt. Därefter började det gå väldigt dåligt för norrmannen och United, men efter en usel vår och en dålig höst så började det se väldigt ljust ut efter årsskiftet och United var innan spelstoppet inne i sin bästa period på mycket länge – både resultatmässigt och spelmässigt.
Solskjaer hade redan innan Uniteds stora uppsving visat prov på kompetens genom att bl.a prestera väldigt bra mot toppklubbarna och genom att ha rekryterat framgångsrikt. Och Fred – som är en spelare som verkligen växt under Solskjaers ledning – tror att Solskjaer har potentialen att bli en av de riktigt stora.
”Ole är en väldigt bra coach. Han är fortfarande ung och kommer att växa mycket som coach. Han var själv spelare, han förstår hur spelare känner och det är viktigt för oss i laget. Han har adderat mycket, han hade stor erfarenhet som spelare och börjar nu få erfarenhet av att vara coach. Han hjälper oss alltid ute på planen genom att prata. Han är en väldigt bra kille och jag är glad att följa hans omvandling i United. Jag är säker på att han kommer växa mycket, få stor erfarenhet och bli en av de stora coacherna i världen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Oles melodi hittills har varit att parkera med bussen mot de bättre lagen.
  Uniteds spel är inte leva på motståndarnas misstag. Utan man ska leda och styra matcherna och det har dom inte lyckats med ens mot City fast man vann tre och förlorade en.
  Men jag antar att många skiter i hur United vinner matcherna, bara man vinner.

  0
  0
  1. OGS vill dit men då måste man ha materialet! Han har spelat efter material, svårare än så är det inte! Sen är det ju kalas om Pogba kommer tillbaka, förstå det mittfältet, vore ju mkt märkligt om vi inte skulle kunna styra matcherna mer mot topplag. Som sagt, redan nu styr vi matcher och har gjort länge mot mittenskiktet och nedre botten men kreativiteten har saknats. Således 2 dilemman varav 1 är löst Fernandes för kreativitet, Pogba ytterligare ett steg till att styra matcher. För att nå potentialen där tycker jag personligen att det behövs en spelskicklig ytter, ja typ Sancho och en mittback bredvid Maquire av klass. På ett sätt tycker jag inte det är ett problem att man spelar som man gjort mot topplagen oavsett, vi har ju vunnit i 95% av matcherna! Vi har väl aldrig haft övertaget mot City så mkt som nu!

   0
   0
   1. ManU4ever,
    Det Ole inte är, är att han är ingen matchcoach.
    Dom matcherna jag har sett honom leda United (vilket är de flesta sen han blev manager), är att han har ytterst sällan plan B eller C när spelet inte stämmer och Unitex håller på och förlorar. Detta sker även mot de sämre lagen.
    Jag är ännu inte övertygad om att Ole kommer leda laget till titlar.
    Det räcker inte med att be om några miljarder av ägarna för att köpa in ett handfull av nya spelare. Det gäller att få spelarna att fungera ihop också och med det har det varit lite si och så med.
    Till nästa säsong förväntar jag med inga mirakel, inte ens med Sancho i laget. Men stannar Pogba och Sancho in, borde man alla fall klara av 3-4 platsen i PL utan större problem. Annars åker jag själv till OT och slänger Ole upp på axeln och bär ut honom.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen