post image

Fred: Det där var vändpunkten

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fred är hoppfull om att både han och Manchester United kan bygga vidare på formen och framträdandet man visade upp mot Liverpool förra helgen. 

Fred kom till Manchester United för dyra pengar sommaren 2018 och han har inte etablerat sig som en självklar spelare i laget. Nu har han dock börjat få en del speltid av Solskjaer och många gånger gjort det bra och han hoppas nu på att han själv kan hålla i och bygga vidare på formen och att framförallt laget gör det.
”Vi känner oss bra. Det var en väldigt bra match för oss mot Liverpool” säger Fred. ”Vi är inte glada över att vi släppte in det där målen men i det stora hela så är vi väldigt nöjda med framträdandet och nu måste vi fokusera på att konsekvent producera den typen av framträdanden. Den matchen lyfte verkligen upp oss igen och det behövde vi. Vi satte det taktiska och det måste vi ta tillvara på. Vi spelade med en otrolig intensitet.”

"Det finns mycket vi kan ta med oss in i Norwich-matchen. Det fanns några negativa saker också så dessa måste vi korrigera i våra förberedelser. Men vi måste ta med oss det positiva till Norwich, göra en bra match och gå för segern."
"Jag är väldigt glad över att ha fått en rad matcher nu. Jag är inte så glad över hur vi ibland spelat, men matchen mot Liverpool känns som den riktiga vändpunkten och jag hoppas att både jag och laget kan hålla i formen, spela bra matcher och få segrarna. Det är vad vi alla jobbar mot för att ta oss ur den position vi befinner oss i."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

 1. Ja du Fred.
  Du lär bli petad till bänken igen så fort Pogba är tillbaka.
  Det är helt absurt att gilla en spelidé som bygger på totalförsvar och hela laget väntar på att motståndarna gör ett misstag och sedan tokspringa mot motståndarnas mål och med lite tur göra ett mål.
  Jag vill definitivt inte betala pengar för att se detta på plats. Tvn kan jag alltid stänga av om frustrationen börjar närma sig hjärtinfarkt.

  8
  3
  1. Jensen: Hahah. Detta är vändpunkten vettu. En 1-1-match hemma mot Liverpool. Det är vändpunkten – för att sedan åka till Serbien och ha ett skott på mål. Jaja det var en rotation i elvan – men vår ordinarie elva kontra elvan i Serbien är i princip lika svag. Detta är vändpunkten!!!

   7
   3
   1. Lopa,
    Du är en av få här inne som vill skriva om det som sker med vårt lag.
    Otroligt många är så sjukt övertygade att om 2-3-4 år är United bäst i igen, om bara Ole får tid på sig och klubben anställer en ”director of football”.
    När ska vi anställa denne ”fotbollschef”? Helst i samband när SAF gick i pension borde klubben anställt en sportchef. Och sportchefen är managers/tränares närmaste chef. VD ska hålla sig borta från fotbollsplanen. Han/hon ska hålla i ekonomi och marknadsföring. Jag tror inte att Ed Woodward frivillig kommer släppa fotbollsdelen. Då måste Glazers sparka ut Ed och anställa en ny och en renodlad personalchef för den administrativa delen. Sen kan han/hon kalla sig för VD om det skulle vara viktigt.
    Det ska sedan vara sportchefen som, tillsammans med tränaren, bestämmer vilka som ska köpas, vilka som ska få förlängt kontrakt och vilken ersättning spelaren ska få. Om sportchef och tränare skulle tycka olika, ska sportchefen alltid ha sista ordet och kunna sparka tränaren om resultatet suger (ungefär som det gör nu).
    När det gäller Ole Gunnar Solskjaer, så har jag ansträngt mig att finna vad som kan göra honom till en bra fotbollstränare. Eller vad som gör att han är en fotbollstränare över huvudtaget. Jag kan helt ärligt inte finna något han hittills har visat sig vara värd att vara tränare ens i Molde. Vad är hans styrka som ledare/trönare? Kan någon som är fan av Ole och känner honom bättre än jag förklara för mig? Säg alla fall inte dessa två saker: han är bra att välja ett vinnande lag. och att han är en bra matchcoach. Dessa två egenskaper saknar han helt och hållet.

    6
    3
 2. Lopa och Jensen kan ni inte bara lämna denna sida och börja hålla på Liverpool så ni blir nöjda nån gång. Så trött på erat skitsnack hela tiden och eran inbördes beundran över skiten ni vräker ur er hela tiden.

  3
  6
  1. Håller helt med här. Bara en massa gap om exakt samma saker hela tiden, som ett gäng upprepande papegojor. Så tröttsamt att läsa om dessa expertutlåtanden hur allt ska skötas dag in, och dag ut. Varför håller ni på Man United längre? byt till ett annat topplag och njut av deras spel, istället för att sitta här och skriva av er bitterhet på saker som ändå inte kan påverka nått. Ett tips bara.

   2
   4
 3. Så vi ska lämna sidan för att vi kritiserar United – med all rätt dessutom? Typisk svensk mentalitet, en svag sådan. Tål ej att höra kritik alls, och går gärna inte in i några diskussioner – för då är man bitter. Man ska gärna vara glad oavsett vad – ”0-0 i halvtid-mentaliteten” trots att man leder med 5-0 – eller ligger under. Ni är förmodligen vinnare i det verkliga livet grabbar….

  7
  2
  1. Gör vad du vill. Känns det bra att va bitter så fortsätt med det. Det var bara ett tips att det finns bättre lag att hålla på så att du kan bli lite gladare och skriva av dig med lite mer pigga kommentarer. Dina tankar om Ägarna, VDn, Spelarna, Tränarna, sportchefer osv har gått på repeat, nu jag vet inte hur länge.
   Hitta någon ny glädje i livet istället, som att t.ex. byta lag. Vore nått för dig tror jag.

   2
   3
 4. Stefan Å och OllE,
  Ni två som verkar vara Ole Gunnar-fans.
  Kan inte ni svara på min tidigare fråga om Ole?
  Vad är Oles styrka som ledare/tränare?
  Och jag kan tillägga med en ny fråga, vad tillför Ole Manchester United?
  Kom inte med nån drabbel som ”United-DNA” bara för att han var en supersub och SAFs favvo för så där 15-20 år sen.
  Man blir inte automatiskt en bra och lämplig tränare för United bara för att man har spelat för laget en gång i tiden. Man kan dock vara del av organisationen och göra ett bra jobb för United, precis som Carrick gör ”i det tysta”.

  4
  2
  1. Jag har accepterat att det är som det är. Att sitta och gapa på ett svenskt forum om exakt samma saker hela tiden hjälper inte direkt. Det är bara tröttsamt att läsa om för alla andra. Speciellt när ni sitter och hetsar på varandra om hur rätt ni har hela tiden. Byt till ett bättre lag och finn glädjen istället. Ett hett tips!
   Men jag håller med dig fullständigt i det sista du säger ”Man blir inte automatiskt en bra och lämplig tränare för United bara för att man har spelat för laget en gång i tiden. Man kan dock vara del av organisationen och göra ett bra jobb för United, precis som Carrick gör ”i det tysta”.”

   2
   4
   1. OllE,
    Jag håller med dig att vi som är ”enkla och svenska” fan av United, kan inte göra allt för mycket mer än gilla läget att Ole Gunnar Solskjaer är Uniteds manager och huvudtränare.
    Men det betyder inte att man måste acceptera hur värdelös laget har blivit både under Oles tid och även under tiden efter Ferguson. Eller acceptera hur värdelös Ole har varit sen Paris-kvällen.
    Mycket möjligt och troligt att Ferguson fick United överprestera de sista 3-4-5 åren och att han är ”en på miljonen”. Och vi bortskämda fans som fått följa laget vinna stora titlar år efter år borde kanske inse att inget lag vinner hela tiden. Det har ju varit Citys era redan innan Ferguson gick i pension. Nu kanske börjar Liverpools era och sen kanske blir det Arsenal eller Chelsea igen. Allt detta har jag egentligen inga större problem med. Det jag har problem med är att vi spelar bara sämre och sämre varje säsong. Som jag skrev i en annan tråd, att nånting är fundamentalt fel med Manchester United idag och jag ser inget slut med det. Att sedan mitt i allt detta anställa en fd supersub utan nån egentlig erfarenhet av en klubb av Uniteds storlek, är för mig ett stort mysterium. Att Ole skulle leda laget tills ledningen hittar en lämplig tränare hade varit ok. Men nu säger alla att Ole är denna lämpliga tränare. Ytterst märkligt. Och alla dessa sk legendarer håller käften och ingen vågar öppet ifrågasätta valet av Ole.

    5
    1
    1. Bra svar!
     jag håller med i typ allt du skriver. Allt är väldigt märkligt med Man United idag, och har varit det väldigt länge. Antagligen var det så då sir Alex styrde och ställde. Men då fanns en så stark grund att stå på så att skeppet höll ihop tills han la av.
     Det är ett sorgligt lag att se på idag, men det jag tycker är mer sorgligt är allt jävla klagande på precis allt. Är vi supporters eller inte? Jag kan inte se att en person som bara sitter och klagar är en supporter in i hjärtat. Då kan man lika gärna byta lag så att man kan bli lite gladare i själen och sprida positiva vibbar där på deras sida vilket lag man nu vill följa.
     Men du har kommit med rimliga kommentarer nu Jensen så du har min respekt.

     1
     0
     1. OllE,
      Jag är ingen svikare som byter lag bara för att laget man har i hjärtat suger. Men jag kommer alltid vara kritisk när United spelar som division sju lag från Dalarna och berömma dem som dom vore ny version av Barcelona när dom spelar världsklassfotboll. Nu finns det ett sk ”systerlag” i Manchester, eller laget spelar strax utanför Manchester. Dom heter F.C. United of Manchester. Man kanske ska börja hålla på dem istället. Blodtrycket skulle må bra av det. ?

      2
      0
 5. OllE: Ja det är inte konstigt att man gapar efter samma sak hela tiden då det inte SKER någon förändring – så vad finns det att gapa om i så fall? Eller diskutera för den delen – detta är det hetaste ämnet – så varför ska vi sluta prata om det? Varför ska vi sluta prata om hur otroligt dåliga vi är. Hur dåligt klubben sköts. Vilken totalt värdelös tränare vi har – likaså trupp. Vi har hamnat i en mer pinsam sits än NÅGONSIN och tydligen ska vi EJ gå på repeat – utan gilla läget?. Nej tack!. Kommer gapa till den skandinaviska sopan är borta från vår klubb. Skandinaviska sopan som EJ kan någonting annat än att snacka om 92-tiden – som om det hjälper oss i dagsläge – som tror att ett koncept från förr fungerar 2019. Det säger allt om hur inkompetent idioten faktiskt är.

  4
  1
  1. Gapa så mycket du vill, men kan du svara på varför du håller på Man United längre? Det kan ju inte finnas någon som helst anledning med tanke på att du inte gör nått annat än att klaga över allt som händer klubben.
   Vad vill du uppnå med all din upprepande propaganda här på denna sida? vad vinner du på det? känns det extra bra när folk håller med dig eller vill du bara gnälla för att du är ett troll?

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen