post image

Förslaget. Inkludera Greenwood

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ESPN så försökte Borussia Dortmund inkludera Manchester Uniteds unge stjärna Mason Greenwood i en Jadon Sancho-affär. 

Hur transferfönstret kommer se ut och när det kommer öppna och stänga återstår ju att se. Men Jadon Sancho tycks vara den spelare som står absolut högst upp på Uniteds lista och enligt de flesta rapporter så ligger United väldigt bra till för att signa honom.
Nu hävdar ESPN att Dortmund tidigt i förhandlingarna försökte få United att inkludera Mason Greenwood som en möjlig delbetalning för Sancho, men det förslaget ska United snabbt ha nobbat skriver ESPN.

Källa: MEN, ESPN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Håller inte med riktigt där Jensen. Dortmund kommer att sälja.. framförallt om United kommer ens i närheten av Dortmunds värdering av Sancho. Detta pga. dels det ekonomiska läget i Fotbollseuropa men dels pga. att det finns få klubbar att konkurrera med för United så de kan inte trissa upp priserna.

    0
    0
  1. Softis, då är du också emot ett köp av Harry Kane?
   För Kane och Greenwood, samt Martial och Sanchez kämpar om samma plats.
   Det är ju ingen brainer att Ole kommer spela med Kane alla dagar i veckan så länge han är skadefri. Men jag håller med dig. Skit i Kane, satsa all in på Greenwood och vi sparar £200M. Enligt vissa tidningsskriverier så har United redan idag skulder på tidigare spelarköp. Betala dessa skulder först innan man investerar på nytt.

   0
   0
   1. Jensen ”Skulderna” är avbetalningar på spelare samt bonusar. Du får det att låta som United inte betalat en enda krona av dessa till klubbarna ifråga när de i verkligheten betalar enligt en uppgjord betalningsplan. Dessutom betala av dessa skulder? Vi snackar runda slänger 2 miljarder kronor. Det är inte så lätt att bara ”Betala av” si så där.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen