post image

Förbundskapten till Jimenez: Du behövs i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mexikos förbundskapten Gerard Martino säger att Raul Jimenez vore perfekt för Manchester United. 

United saknar en renodlad 9:a till förstaelvan sedan Romelu Lukaku lämnade klubben för ett år sedan. Man har förvisso skolat om Martial till en mer renodlad anfallare och fransmannen börjar hitta positionerna i boxen och pilla in några måltjuvsmål och man har Odion Ighalo på lån, men han är väl mer tänkt som en inhoppare och kortsiktig lösning.
Raul Jimenez är en spelare som länkats med United under säsongen och hans förbundskapten i Mexiko,Gerard Martino säger att United vore en bra destination den 29-årige Wolves-anfallaren.
”Om jag tittar på det utifrån i dag så ser jag ingen specialist 9:a som Raul i United. Det finns många anfallare som Rashford, Martial och grabben som spelar som högerwinger, Greenwood. Men sedan Romelu Lukaku lämnade så har det ingen renodlad 9:a som Raul.”
United missade Erling Håland i januari. Men man har sedan dess länkats med andra 9:0r såsom Harry Kane och Moussa Dembele. Vad säger ni – behöver United en forward?

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Fast det är ganska uppenbart att vi behöver en 9:a. Om Martial är skadad så har vi Rashford och Greenwood som ska spela 9or men alla dom tre är väldigt lika i spelstilen. Vi behöver även en klassisk 9a som kan stångas i straffområdet och ändra en matchbild. Nu har vi Ighalo, men när han drar som kommer hans plats att behöva fyllas. Sen kanske inte Raul är det optimala köpet då han kmr vara 30år och kosta ca 70miljoner pund. Men vi behöver helt klart en klassisk 9a i truppen annars är alla anfallsspelare för lika. Kolla Chelsea exempelvis som nu valt att förlänga med Giroud. Där har dom förstått att han är en spelartyp som kan behövas i vissa matcher där det låser sig.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen