post image

Flera klubbar ute efter Smalling

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Calciomercato så har Chris Smalling imponerat i Serie A, så till den grad att flera toppklubbar nu vill ha honom. 

Smalling lånades ut till Roma från Manchester United i slutet av sommarfönstret, efter att man köpt in Harry Maguire för rekordsumman £80 miljoner. Smalling – som varit i United sedan 2010 – har aldrig riktigt växt in i en självklar roll i klubben och han har aldrig varit riktigt given, trots alla dessa år.
Men i Roma har han imponerat under hösten med flera starka framträdanden. Och nu menar Calciomercato att 29-åringen är hett eftertraktad i Italien. Dels hävdar tidningen att United och Roma bokat in samtal för att diskutera en permanent övergång.

Men tidningen skriver även att nu både Inter och Milan fått upp ögongen för Smalling och är intresserade av att signa honom. Smalling själv sägs dock helst vilja stanna i Roma och Manchester United vill enligt rapporten ha 15 miljoner euro för att sälja honom permanent.
i motsats till denna rapport så skrev Sky Sports i förra veckan att Manchester United förväntar sig att Smalling återvänder efter sitt lån i Roma.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen