post image

Fernandes: Ronaldo inspirerade min United-dröm

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger i en intervju med Sky Sports att Cristiano Ronaldo inspirerade honom till att vilja spela för Manchester United. 

Manchester Uniteds nya stjärnförvärv Bruno Fernandes har tidigare sagt att han pratade med Cristiano Ronaldo om United innan flytten och i en intervju med Sky Sports förklarar han att det är en pojkdröm som gått i uppfyllelse att nu få gå i idolens fotspår.
”Det var ju såklart en stor grej att Manchester United var intresserade av mig. Det var en drömflytt som jag ville skulle gå igenom. Min dröm var att spela i Premier League och jag är ett Cristiano Ronaldo-fan. Han är en spelare som jag alltid följt. Cristiano slog igenom här i Manchester och han tillbringade en stor del av sin tidiga karriär här och hade så många framgångar.”

"Därför var det en dröm för mig att få spela för Manchester United och jag är väldigt glad över att vara här, för det är en barndomsdröm som besannas. Jag tror alla spelare som kommer till Manchester United vill vinna allt som går. Jag vill vinna varenda turnering som Manchester United slåss i. Jag är en ambitiös spelare och jag vill vinna varenda match i varenda turnering vi är med i."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Hoppas inte att han nu gör på samma sätt som Ronaldo att han senare använder oss för nästa steg i karrirären. Men samtidigt är Bruno 25 eller 26 i sommar, Ronaldo var tonåring när han kom till United.

    3
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen