post image

Fernandes på plats i Manchester

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes har nu landat i Manchester och förväntas under torsdagen göra läkarundersökningen på Carrington. 

Manchester United bekräftade i går att man är överens med Sporting gällande värvningen av Bruno Fernandes, men att läkarundersökning och personliga villkor återstår innan man kan presentera affären officiellt. Men det är ju bara en tidsfråga innan 25-åringen är en Manchester United-spelare, om ingenting går riktigt galet.
I går kväll landade han på Manchesters flygplats efter att ha flugits in med privatjet från Portugal. Han tillbringade natten på spelarhotellet The Lowry och förväntas i dag göra läkarundersökningen på Carrington.
Solskjaer hintade igår kväll om att Fernandes kan komma att göra sin debut redan mot Wolverhampton på lördag, eftersom mittfältskrisen i United är ett faktum och Matic nu dessutom är avstängd sedan han drog på sig två gula kort i gårdagens derby mot Manchester City.
 
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. Vilken bra kolla du verkar ha då 😣
   Själv tror jag inte är alls på den här värvningen, han är FÖR oprövad. Man skulle gått all in på Grealish istället då han redan kan ligan och är van med det tuffa spelet som är på en helt annan nivå in leage nos.

   0
   23
 1. Xinpei smat Svennis JR: Ni håller med varandra om precis allting på forumet och får ungefär 20 dislikes varje kommentar. Kanske dags att börja hålla med någon annan alternativt förstå att ni tänker som åsnor?

  17
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen